01 / 05 / 2024

Ahmet Emin Yılmaz kimdir

Ahmet Emin Yılmaz kimdir

Olay Bursa gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Emin Yılmaz bugünkü yazısında Bursa'nın kentleşme sürecini anlattı. İşte o yazı...

Ahmet Emin Yılmaz: Yeni bir Osmangazi doğuyor!

Boş alanlarda yeni bir kent kurmak elbette kolay. Çükü planlama yapabilme rahatlığı var. Nitekim Nilüfer böyle bir avantajla yeni Bursa olarak planlandı ve plan doğrultusunda gelişti. Bugün herkesin yaşamak istediği modern kenti oldu.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 2 milyon 275 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Taşdelen tarafından kuruldu.

Depreme dayanıklı binalar için 3 altın kriter! 

Olaycom köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde depreme dayanıklı yapılar için gerekli 3 kriteri kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Depreme dayanıklı yapıda 3 altın kriter: Doğru zemin, doğru proje, doğru inşaat' başlıklı yazısı...

Bursa'daki hızlı tren projelerinde son durum ne?

Olaycom yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde Bursa'daki hızlı treni ve Gemlik trenini kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Hızlı tren engeli aştı, hızlandırılmış inşaat başlıyor: Bu defa olacak mı?' başlıklı yazısı...

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümle vatandaşlar kurtulacak!

Olay Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde " En önemli yasada kentsel dönüşüm nasıl rantsal dönüşüm haline geldi?" başlıklı yazısına yer verdi.

Bursa’daki inşaatlar için yeni plan iptali krizini ‘imar devrimi’ çözüyor!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşe yazısında Bursa’da imar planların yargı kararıyla iptal edilmesi sonucu doğan inşaat krizinin çözümünün imar devrimi olduğunu anlattı. İşte Ahmet Emin Yılmaz’ın o yazısı…

Bursa'da inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü yazısında Bursa'da ''İmar planlarının iptaliyle duran inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü''nü kaleme aldı.

Polisan Holding’e CFO’su Ahmet Çağaşan Yılmaz oldu!

Polisan Holding’de, CFO’luk görevine 2 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Ahmet Çağaşan Yılmaz atandı.

İsmet Yılmaz'dan Sultangazi’ye okul müjdesi!

Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Sultangazi’ye okul müjdesi verdi.

Türk mimar Ahmet Yılmaz'ın büyük başarısı!

ATÇILIK konusunda dünyanın en önemli ülkelerinden biri olan Hollanda’da Milli Binici Efe Siyahi’nin çiftliği Carpe Diem, Türk mimar Ahmet Yılmaz tarafından dizayn edildi. Mimar Yılmaz, Binicilik Hollanda Milli Takımı antrenörünün kendi çiftliğini de çizeceklerini söyledi.

Tekirdağ'a Yılmaz Büyükerşen Caddesi!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın özel daveti üzerine Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ve Değirmenaltı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi açılış törenlerine katılmak üzere Tekirdağ’a giden Başkan Büyükerşen Tekirdağ’da büyük bir ilgi ile karşılandı.

Bursa'daki kentsel dönüşümde artık Büyükşehir yetkili!

Olay Bursa köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün köşesinde "Dönüşümde yeni dönem" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Ahmet Emin Yılmaz kimdir Haberi

Ahmet Emin Yılmaz kimdir

Kentleşme süreçlerine planlama ve yapılaşma olarak bakıldığından daha çok mimar ve inşaat mühendisleri gündeme geliyor. Tartışma ve projelere yeni yeni de çevre mühendisleri katılmaya başladı. Oysa... Bursa gibi kentlerde artık farklı bir yapılaşma ve buna bağlı olarak da farklı yaşam koşulları ortaya çıktı. Örneğin... Bursa'nın dört bir yanında bulunan organize sanayi bölgeleri yanında, kent içinde faaliyet gösteren fabrikalarda üretim için kimyasallar kullanılıyor. Bu kimyasalların depolama anlamındaki saklama koşulları da, kullanımından doğan insan ve çevre sağlığına etkileri de, kimyasal katkılı ürünler de artık kentte yaşayan insanın gündemi oldu. Yapılarda kullanılan kimyasallar bile kent sorunu olabiliyor. Nitekim... 23 Ocak'ta yapılacak Kimya Mühendisleri Odası Bursa Şubesi kongresi adayı olarak Olay Medya'yı ziyaret eden Ali Uluşahin le seçimden çok Bursa'nın karşı karşıya olduğu...