06 / 05 / 2024

Ahmet Eren Baş

Ahmet Eren Baş

Başlar Konut Emlak İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Baş, Ahmet Eren Baş, Fatma Baş ve Yunus Emre Baş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Başoğlu tarafından kuruldu.

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Öztürk ve Goldstein Yenilenebilir Enerji Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

TMB Başkanı Eren: Asgari ücret artışı üretim maliyetlerini artıracak, bu artışlar konut satış fiyatlarına da yansıyacak!

Asgari ücrete yapılan yüzde 34 zam çalışanları memnun ederken, işverenler üretim maliyetlerinin artacağından şikayetçi. TMB Başkanı Eren son bir yılda inşaat sektöründeki maliyet artışlarının önemli bölümünün işçilikten kaynaklandığını belirterek bu artışın konut fiyatlarına yansıyacağını söyledi

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

TMB Başkanı Erdal Eren: Yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefine artık daha yakınız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren yaptığı açıklamada Türk müteahhitlerin yurt dışında 100 bin Türk işçi istihdam etme hedefine odaklandıklarını dile getirdi.

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Clipro Connect Teknoloji Güvenlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Clipro Connect Teknoloji Güvenlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Can, Batuhan Emre Andaç, Eren Baş ve Zülal Aleyna Yıldız tarafından kuruldu.

Ahmet Aras'ın oteli için inceleme başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ailesine ait olan oteldeki kaçak yapılaşma iddiaları üzerine inceleme başlattı.

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim ile anlaştı!

2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız  Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçimi onaylandı.

Ahmet Eren Baş Haberi

Ahmet Eren Baş

Başlar Konut Emlak İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Baş, Ahmet Eren Baş, Fatma Baş ve Yunus Emre Baş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. Başlar Konut Emlak İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü kamu ve özel yol bina köprü park bahçe peyzaj fabrika tesis eski eser restorasyonu tadilat takviye montaj altyapı doğalgaz vb.inşaat ve taahhüt işlerini yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Başlar Konut Emlak İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Halıcılar Caddesi, Muhtar Hüsnü Sokak,...