29 / 04 / 2024

Ahmet Kırılmaz adana kentsel dönüşüm

Ahmet Kırılmaz adana kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, Adana kentsel dönüşüm konusunda müteahhitlerin ve işletmelerin Adana için daha duyarlı olduklarının altını çizdi. "Adana kentsel yapılaşma konusunda daha cesur ve ileri adımlar atmak zorundadır" dedi.

Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan korkuttu! Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var! İkinci 6 Şubat mı geliyor?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bugün 4,1 şiddetinde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama geldi. Ercan ''Türkiye'de Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var'' dedi.

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika uyarısı! O fay henüz kırılmadı! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'yla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve Sorgun fayının henüz kırılmadığını dile getirdi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

PlayStation için kaçırılmaz kampanya! Artık bedava

Sony, PlayStation için kaçırılmaz bir fırsat başlattı. İlk defa üye olan kullanıcılar PlayStation Plus aboneliklerini 7 gün boyunca ücretsiz kullanabilecek.

TOKİ Kırıkkale Yenimerkez 1. Kısım 2. Etap konutları mecliste!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de inşa edilen 1. kısım 2. etap TOKİ konutlarının sorunlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Kırıkkale Yenimahalle TOKİ konutları tamamlanmadan teslim edildi iddiası!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de Yenimahalle 1. Kısım 2. Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine eksiklerinin bitirilmeden teslim edildiğini ileri sürdü. Yetkililere çağrıda bulunan Ahmet Önal, konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

Hangi il için deprem saati tıkır tıkır işliyor?

İstanbul'da 7'nin üzerinde depremin kaçınılmaz olduğunu söyleyen Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, “Saat tıkır tıkır işliyor. Zaman kaybedilmemeli" uyarısı yaptı.

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

Ahmet Ercan: İzmir kırığı 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretecek!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Kırığı'nın mutlaka 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üreteceğini vurguladı.

Ahmet Ercan: Kuzey Anadolu kırığına dikkat!

Deprem Bilimci Jeofizik Profesörü Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Bundan sonraki beklenti yüzde 52 oranında Kuzey Anadolu kırığı, yüzde 33 Ege Bölgesi. Doğu Anadolu kırığında ise beklenti yüzde 13’tür" dedi...

Herson’da Kırım Tatarları için konut inşa ediliyor!

Kiev Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere, Herson’da Kırım Tatarları için inşa edilen konutlardaki çalışmaların zor şartlara rağmen devam ettiğini belirtti...

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar ve iş yerleri yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, seçim propagandası yapıldığı usulsüz iş yerlerinin ve metruk binalar yıkılıyor.

Ahmet Kırılmaz adana kentsel dönüşüm Haberi

Ahmet Kırılmaz adana kentsel dönüşüm

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, "Bu güzel ülkenin güzel insanları arasına nifak tohumu ekmek isteyenlere, birliğimizi, beraberliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere diyoruz ki, Çanakkale'ye baksınlar da bu kötü emellerinin asla ve asla gerçekleşmeyeceğini görsünler" AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, ekonominin lokomotifi konumundaki sektörlerin başını çeken inşaat sektörünün Adana düzeyinde kaliteli, etkin ve güçlü hizmetler vermesi için çaba harcadıklarını belirterek, "Adana'nın Türkiye'ye model olmasını istiyoruz. AKAMDER olarak Adana'da kamu müteahhitleri olarak en iyi ve en üst düzeyde refah dolu bir yaşamın gerçekleştirilebilmesi gayreti içindeyiz." açıklamasında bulundu. 


Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz "AKAMDER in Adana gerçeği olduğunu vurguladığı konuşmasında Kentsel dönüşüm konusuna değindi. Bu konuda müteahhitlerin ve işletmelerin Adana için daha duyarlı olduklarının altını çizdi. Adana kentsel yapılaşma konusunda daha cesur ve...