05 / 05 / 2024

Ahmet Kul İnşaat topkapı projesi

Ahmet Kul İnşaat topkapı projesi

Ahmet Kul İnşaat, 2018 yılında Topkapı'da 2 büyük projeye imza atmaya hazırlanıyor. Firma bu yıl içinde Mimaroba ve Bitez'de iki yeni şantiyesini daha devreye alacak.

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy tarafından kuruldu.

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mol ve Kadirhan Mol ortaklığında kuruldu.

Kul Peyzaj İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kul Peyzaj İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kul tarafından kuruldu.

Dia Centro satışta! Yeni proje!

Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı ortaklığıyla İstanbul'un merkezi lokasyonu Topkapı'da yükselecek olan Dia Centro satışa çıktı. Yeni proje! İşte detaylar...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

İkizler Ahmet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Ahmet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker hayatını kaybetti. 

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akın tarafından kuruldu.

Ahmet Atalay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Atalay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmet Atalay tarafından kuruldu.

Ahmet Kul İnşaat topkapı projesi Haberi

Ahmet Kul İnşaat topkapı projesi

Bugüne kadar Lavinya Park, Otoport, Vetro City, Ginza Lavinya Park gibi önemli projeleri hayata geçiren Ahmet Kul İnşaat, İstanbul Mimaroba'da Dia Mare, Bodrum Yalıkavak'ta ise Solse 7 projelerini satışa çıkardı. Mimarisi Çamoğlu Mimarlık tarafından geliştirilen Dia Mare projenin geometrisi denizden maksimum faydayı almak için geliştirildi. 11 bin metrekarelik bir alan üzerinde konumlanan Dia Mare'de toplam 188 konut ve 17 ticari ünite yer alıyor. Kaba yapısı tamamen biten proje 2018 Mart'ta yeni sahiplerine teslim edilmeye başlanacak. Dia Mare'de 2+1'den 5+1'e değişen çok sayıda daire tipi bulunuyor. Bu yıl içinde Mimaroba ve Bitez'de iki yeni şantiyesini daha devreye alacak olan şirket 2018 yılında ise Topkapı'da 2 büyük projeye imza atmaya...