10 / 05 / 2024

Ahmet Selçuk Gök

Ahmet Selçuk Gök

Marder Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Selçuk Gök ve Kadir Aydın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Avcılar'da kuruldu.

Doların 70 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer'den ters köşe! Bu senaryo gerçek olursa felaket kapıda

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların bu sene içinde yükselerek 70 TL' olacağını söylemişti. Ardından yaptığı açıklama ise yatırımcıları adeta ters köşe yaptı. 

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Selçuk Geçer dolarda tarihi zirve için tarih verdi! O gün cebinde 1 doları bile olan köşeyi dönecek

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, piyasaları değerlendirerek dolarda tarihi zirve için tarih verdi. İşte doların şahlanacağı o tarih...

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

Dolar ve OVP hakkında kritik değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Bu yorumlardan birisi de Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, yaptığı açıklamayla görenlerin kafasını karıştırdı...

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı iddia: Doların yeni hedefi 35 TL!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yakın geleceği konusundaki çarpıcı tahminleriyle finans dünyasını sallıyor. Geçer'in uyarısına göre, doların dalgalanmaları artacak ve Ekim ayında büyük bir sıçrama yaşayarak 35 TL seviyelerine yükselecek. 

Selçuk Geçer 15 gün sonrasını işaret etti! Dolarda fırtına değil resmen tsumani geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili 15 gün sonrasını işaret ederek, doların geleceği rakamı açıkladı. Peki dolar ne kadar olacak?

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Selçuk Geçer doları olanlara kötü haberi açıkladı! Geçmiş olsun! Yeni sistem devreye giriyor...

Ekonomist Selçuk Geçer '' Dolar için yeni sistem devreye giriyor, geçmiş olsun diyerek'' dolar sahiplerine kötü haberi verdi.

Selçuk Geçer bankada doları olanlara kötü haberi verdi! Kulislerde konuşulmaya başlandı, hazır olun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bankada doları olanları uyararak kulislerde konuşulmaya başlanan kötü haberi açıkladı.

Ahmet Selçuk Gök Haberi

Ahmet Selçuk Gök

Marder Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Selçuk Gök ve Kadir Aydın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Avcılar'da kuruldu.


Marder Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GIDA Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek.Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak.Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak. Gıda maddelerini işleyecek makinelerin imalatını,...