14 / 05 / 2024

Ahmet Serdar Onomay

Ahmet Serdar Onomay

MHS Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sandal, Ertunga Karahan, Turhan Demir ortaklığıyla 320 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü tarafından kuruldu.

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

KOSGEB'in deprem desteğine 2 haftada 718 başvuru geldi! Ödeme tarihi önümüzdeki hafta belli oluyor

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, depremden etkilenen 11 ilde bulunan işletmelere yönelik başlatılan 450 milyon dolarlık deprem destek paketine, Diyarbakır’dan 2 haftada 718 başvuru yapıldığını açıkladı.

Deprem bölgesindeki 11 ilde KOSGEB'e destek başvurusu 45 bine ulaştı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihindeki depremlerin etkilediği 11 şehirde KOBİ'ler için sunulan desteğe başvurunun 45 bine ulaştığını kaydetti.

Deprem bölgesindeki KOBİ'lere destekler 1 ay içinde yatacak! SON DAKİKA! KOSGEB tek tek açıkladı!

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 ildeki KOBİ'ler için sundukları desteğe 30 bin 723 başvurunun yapıldığını açıkladı ve onaylanan ödemelerin 1 ay içinde yatacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Dabakoğlu tarafından kuruldu.

Mushkara Turizm Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mushkara Turizm Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü ve Halil Uluer tarafından tarafından kuruldu.

Haz Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haz Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Cevdet Özdemir ve Ahmet Serdar Çankaya imzasıyla kuruldu.

Uskaya İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uskaya İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erkut Usta ve Ahmet Serdar Çankaya imzasıyla kuruldu.

Kanlıca Ahmet Rasim Paşa Yalısı’na kaçak kat mı yapıldı?

Kanlıca kıyısında bulunan ve 1898’de inşa edilen tescilli kültür varlığı Ahmet Rasim Paşa Yalısı’na kaçak kat çıkıldığı tespit edildi. Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’nin ortak olduğu dönemde Arman Tekstil’e kiralanan yalının mülkiyeti İBB'ye ait…

Megapol Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megapol Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Yılmaz, Ahmet Serdar Körükcü tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Uzeller'in Beylerbeyi'ndeki yalısı 70 milyon TL'ye icradan satılıyor!

1000 metrekare bahçesi ve bahçede yüzme havuzu da olan yalıya bilirkişi 70 milyon TL değer biçti. Şirketin borçlarının yanı sıra davalar nedeniyle zor duruma düşen aile üyelerinden Ahmet Serdar Uzel de borçlarını ödeyemedi.

Ahmet Serdar Onomay Haberi

Ahmet Serdar Onomay

MHS Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sandal, Ertunga Karahan, Turhan Demir, Ahmet Serdar Onomay ve Hıdır Sarıçayır ortaklığıyla 320 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu


MHS Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3 Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır; a) Bilumum yemek üretimini ve satışını , üretilen yemeklerin servis hizmetlerini , pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak , işletmek ,kiralamak , kiraya vermek.  b) Bilumum gıda maddelerinin toptan ve perakende alım satımı ,ithalat ve ihracatını yapmak.Bilumum unlu mamullerin imalini yapmak amacıyla fırınlar açmak , işletmek, işlettirmek, toptan ve perakende alım satımını yapmak.c) Pastane , büfe , kafeterya , lokanta ve benzeri yerleri açmak,işletmek,kiraya vermek , kiralamak ve...