05 / 05 / 2024

Ahmet Temeltaş kim

Ahmet Temeltaş kim

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın brüt-net metrekare arasında fark olursa suç sayılacağını açıklamasının ardından sektör temsilcileri de konuyla ilgili destekleyici açıklamalar yapmaya devam ediyor. Maketten satışa güven artacak.

Ahmet Temeltaş: Metrekare farkının ortadan kalkması maketten satışlara güveni artıracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın brüt - net metrekare arasında fark olursa suç sayılacağını açıklamasının ardından sektör temsilcileri de konuyla ilgili destekleyici açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Ahmet Temeltaş: Tüketici Kanunu ile konut alıcısı güvence altında olacak!

Temeltaş Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, maketten konut satışına sınırlama getiren yeni tüketici kanunuyla ilgili açıklama yaptı. Temeltaş, 'Yeni Tüketici Kanunu ile konut alıcısı güvence altında olacak' dedi...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt şubesi açıldı!

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi  4 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş tarafından açıldı.

15 projenin satışı Temeltaş Proje'ye emanet!

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yaptığı açıklamada "Satışını devam ettirdiğimiz 15 projemizin toplam yatırım bedeli 5,5 milyar TL olup, halihazırda ise yüzde 70'inin satışının tamamlandığı projelerimizde yüzde 30 oranında stok mevcut" dedi.

Konuta yatırım, izole yaşam için bir ihtiyaç haline dönüştü!

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yaptığı açıklamada, Gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik yatırımlarda, pandeminin etkisiyle küçük metrekarelere yönelik alımların ağırlık kazanmaya başladığını söyledi.

Şimdi İstanbul’da ev almanın tam zamanı!

Doğma büyüme Almanya’da yaşayan ve İstanbul’daki gayrimenkul firmalarına danışmanlık hizmeti sunan Ahmet Temeltaş, Türkiye’de konut yatırımı yapmak isteyen Avrupalı Türkler için şu an en cazip dönem olduğunu söyledi...

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alperen Karakılınç ve Ahmet Karakılınç ortaklığında Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

1978 yılında 3. Ahmet Çeşmesi'nin çevresi kafeterya yapılmış!

1978 yılında Üsküdar Meydanı'ndaki tarihi 3. Ahmet Çeşmesi'nin çevresine kafeterya yapılmış. Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan habersiz tarihi çeşmenin kenarına kurulan kafeteryanın yapımına kim tarafından izin verildiği öğrenilememiş.

Ahmet Temeltaş kim Haberi

Ahmet Temeltaş kim

Temeltaş Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş da konuyla ilgili yorumlarda bulundu.


Temeltaş, “Mevcut düzende satışlar brüt metrekare  fiyatlarından üzerinden yapılıyor. Bunun en önemli nedeni metrekare birim fiyatlarını düşük göstererek tüketicide avantajlı rakamlardan alım yaptığı algısını yaratmak. Bazı inşaat firmaları kat brütü üzerinden satış rakamlarını hesaplarken bazı inşaat firmaları ise site brütü üzerinden metrekare satış rakamlarını hesaplıyor. Bu hesaplamalara asansör boşlukları, tesisat boşlukları, otoparklar, sosyal alanlar da dâhil ediliyor. Net ve brüt metrekare farkının ortadan kalkması maket satışlara olan güveni arttıracaktır” şeklinde konuştu.


Yapılacak olan bu düzenlemede inşaat firmalarının satış rakamlarını net fiyatlar üzerinden hesaplamasının tüketici üzerinde psikolojik olarak olumsuz bir hava estireceğini belirten Temeltaş, “Tüketicilerin bu rakamlara alışana kadar geçecek olan süre satışları olumsuz etkileyecektir ama net ile...