29 / 04 / 2024

Ahmet Ünlü

Ahmet Ünlü

Akyurt Yalıtım İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ünlü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Esenyurt, Doğan Araslı Bulvarı 133 Sokak'ta kuruldu.

2024'te lüks lojmanda oturanlar 975 TL kira ödeyecek!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ahmet Ünlü, 2024'te lüks lojmanda oturanların 975 TL kira ödeyeceğini belirtti ve konuyu köşesine taşıdı. İşte o rakamlar...

Kurul başkanı ve üyelerine yapılan konut yardımına Sayıştay denetimi!

Sayıştay Başkanlığı bir üst kurulda yaptığı denetimde Kurul Başkanı ve üyelere gerçekleşen konut tahsis katkısı tutarlarının kamu zararı olduğuna karar verdi. Yeni Şafak gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Ünlü ise bu konuyu ele alan bir yazı paylaştı. İşte detaylar...

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ünlü tarafından kuruldu.

Milyonlara emekli maaşı ve ikramiye müjdesi! Duyan koşuyor!

Yeni Şafak yazarı Ahmet Ünlü "Memurlar, askerler, Bağ-Kur’lular ve işçiler emekli maaş ve ikramiyelerini öğrenebilir" başlıklı yazısında konuya ilişkin detayları tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Lojmanlarda oturanlar 2022'de ne kadar kira ödeyecek?

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ahmet Ünlü, bugünkü köşesinde lüks lojman kiralarını kaleme aldı. İşte Ahmet Ünlü'nün '2022 yılında kiralanan lüks lojmanlarda oturanlar ne kadar kira ödeyecek?' başlıklı yazısı...

Günlük kiralamalarda talep patladı! 

Bodrum'da fahiş kira artışları ile beraber günlük kiralamalarda talep patlaması yaşanıyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, fahiş fiyatlara yasal girişimlerde bulunacağını dile getirdi. 

Konut sektöründe günlük kiralama tartışması!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, günlük, haftalık, hatta saatlik ev kiralamalarına yasak getirilmesi için girişimlerde bulunacağına vurgu yaptı.

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

Ahmet Ercan'dan imar barışı tepkisi!

Hükümet, imar barışıyla mülkiyet, imar, ruhsat sorunu yaşayan 10 milyondan fazla vatandaşın memnun olmasını sağladı. Ünlü deprem bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kevser Prekast Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kevser Prekast Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ünlü, Ergün Ünlü ve Mustafa Ünlü ortaklığında kuruldu.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Ahmet Kural Zekeriyaköy'deki evinden taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiası ile hakkında dava açılan ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla ile kavga ettiği Zekeriyaköy’deki evinden taşınıyor. Ahmet Kural uzun yıllardır bu villada yaşıyordu.

2019'da lüks lojmanlarda oturanlar ne kadar kira ödeyecek?

Yenişafak Gazetesi yazarlarından Ahmet Ünlü bugünkü köşesinde "2019 yılında lüks lojmanlarda oturanlar ne kadar kira ödeyecek?" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Ahmet Ünlü Haberi

Ahmet Ünlü

Akyurt Yalıtım İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ünlü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Akyurt Yalıtım İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A.Türkiye Cumhuriyeti  devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kurum ve kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan toplu konut ve konutların, fabrikaların, yerel yönetim ve kamu hizmet binalarının iç ve dış cephe ısı yalıtımı söve, cephe süsleme işleri yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, teklif almak ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak, yaptırmak ve teslim etmek. B.Her türlü konut, fabrika, atölye ve...