07 / 05 / 2024

Aidat fiyatları 2020

Aidat fiyatları 2020

Koronavirüs salgını nedeniyle spor salonu, hamam, sauna gibi yerler ikinci bir emre kadar kapatıldı. Bu tarz sosyal alanları bulunan sitelerde ise merak edilen konu aidatlar oldu. Peki aidatlar düşecek mi? İşte tüm merak edilenler...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Renault'dan yeni kampanya! İşte yeni fiyat

Türkiye’de otomobil fiyatları 2020 yılında ortaya çıkan pandemi dönemiyle birlikte hızla yükselmeye başlamış durumda. Artan fiyatlarla birlikte sıfır araçlarda fahiş fiyat seviyeleri ortaya çıkarken, bu durum ikinci el otomobil piyasasına da yansıyor.

Gümüş fiyatlarındaki düşüş piyasaları salladı! Gümüş bugün ne kadar?

Gümüş fiyatları uzun bir aradan sonra ilk kez bugün çok büyük düşüş yaşadı. Gümüş fiyatları 2020 yılındaki seviyelere geriledi. Elinde gümüş olanlar ve gümüş yatırımcıları ise sözlerine inanamadı. Peki yatırımcılar şimdi ne yapacak? Gümüş fiyatları ne olacak?

ABD'de ev kiraları uçtu: 2 odalı ve daha küçük evler...

ABD'deki en kalabalık 50 alanda kira fiyatları 2020 Aralık'la ve 2021 yılıyla karşılaştırıldığında ortalama yüzde 19.3 oranında artış kaydetti. Peki Amerika'da şu anda kira fiyatları ne oldu? Hangi eyaletlerde kira fiyatları arttı? Uzmanlar fahiş kiralar için ne yorum yapıyor? İşte ayrıntılar...

Konut sitelerinde yaşayanlar şokta! Fahiş aidatlar bel büküyor!

Enflasyonda yaşanan yükseliş ve asgari ücret zammı konut sitelerindeki aidatlara da yansıdı. Konut sitelerindeki aidatlara yapılan fahiş zamlar gündemden düşmüyor. Kimi sitelerde aidat fiyatlarına yapılan zamlar yüzde 100ʻleri bulurken, İstanbul'da rekora koşuluyor...

İstanbul'da ev fiyatları cep yakıyor!

İstanbul'da Kasım 2021 itibariyle yeni konut fiyatları, 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 60,1 artış gösterirken, Türkiye'de de yüzde 58,9 arttı. 

İstanbul'da Ağustos 2021'de ev fiyatları yüzde yüzde 37.7 arttı!

İstanbul'da 2021 Ağustos itibariyle yeni ev fiyatları 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 34,7 yükselirken, Türkiye genelinde yüzde 40,2 yükseldi.

İstanbul'da ipotekli konut satışları arttı mı?

İstanbul İstatistik Ofisi'nin Ağustos 2021 konut piyasası raporu açıklandı. Raporda yer alan verilere göre; İstanbul genelinde Haziran 2021 itibariyle yeni ev fiyatları, 2020 yılının aynı dönemine göre yüzde 25 artış kaydederken, Türkiye genelinde yüzde 33 yükseldi. 

İstanbul'daki evlerin fiyatları uçtu!

İstanbul genelinde Haziran 2021 itibariyle yeni ev fiyatları, 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 25 yükseliş gösterirken; Türkiye'de yüzde 33 arttı.

Kovid-19 salgını milyonerlere yaradı!

Düşük faizler ve devlet teşvik paketleriyle verilen desteklerle artışa geçen borsalar ve ev fiyatları, 2020 yılında zengin kişilerin daha da zenginleşmesini sağladı, bu durumda servet eşitsizliğini yükseltti.

AB ülkelerinde konut fiyatları arttı!

Avrupa Birliği'nde (AB) ev fiyatları 2020'nin dördüncü çeyreğinde 2019 yılının aynı dönemine göre yüzde 5,7 oranında arttı.

İngiltere'de konut fiyatları Aralık 2020'de yüzde 8,5 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından yapılan açıklamaya göre, İngiltere'de konut fiyatları, 2020 yılının aralık ayında yıllık oranda yüzde 8,5 arttı. 

İstanbul'da en yüksek aidat hangi ilçede?

Enflasyondaki yükselişle beraber konutlardaki aidat fiyatları da uçtu. Aidatlar yüzde 27'lere varan oranlarda arttı. Bazı konut projelerinde aidatlar 3 bin 500 TL'lere kadar çıkıyor. Peki İstanbul'da aidatlar nasıl değişti? En yüksek aidat hangi ilçede?

Aidat fiyatları 2020 Haberi

Aidat fiyatları 2020

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle sağlığı ilgilendiren önemli kararlar alınıyor. Son alınan karaa göre tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları (atari, playstation vb.), her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetlerine geçici bir süreli ara verildi.

AKTİVİTELİ SİTELERDE AİDATLAR NE OLACAK?

Birçok aktiviteli sitelerde de havuz, sauna, spor salonu, hamam, masaj salonu gibi alanlar yer alıyor. Bunlara sahip sitelerin aidatları da sıradan sitelere oranla daha yüksek.

Havuz, spor salonu, sauna, masaj salonu gibi ortak alanların...