03 / 05 / 2024

Aidat fiyatları en fazla nerede

Aidat fiyatları en fazla nerede

Türkiye'de aidatlar göze batmaya başladı. Kimi sitelerde bir kira değerine ulaşan aidatlarla ilgili Reidin'in yaptığı araştırmada İstanbul'da metrekare başına aidat fiyatı Ankara ve İzmir'in üzerinde.

Kiralık ev arayanlara müjde! İstanbul dahil kira fiyatları düşüyor: En çok düşüş hangi illerde?

Kira fiyatlarında üç senenin ardından ilk defa gerileme yaşandı. Peki kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde düştü? İşte o iller...

Arsa ve arazi fiyatları en çok bu 5 ilde arttı! İşte metrekare metrekare son dakika fiyatları!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa ve arazi piyasasını mercek altına alan Endeksa verilerine göre; beş büyük şehir arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatları en yüksek olan il İstanbul oldu. İşte 5 büyük ilde son dakika arsa ve arazi fiyatları...

Dünyada konut fiyatları en fazla Türkiye'de arttı! Resmen açıklandı: Yıllık yüzde 51’lik artışla zirvede!

Türkiye, konut fiyat artışında resmen zirveye yerleşti. 58 ülke arasında ilk sıraya yerleşen Türkiye'deki konut fiyatlarında son durum ne? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Şeker de artık lüks olacak! Fiyatlar en yüksek seviyede!

Şekerde fiyat spekülasyonu meydana geliyor. Küresel piyasalarda şeker fiyatları, 11 yılın en yüksek seviyesinde yer alıyor.

Çarşı pazarda fiyatlar el yakıyor! İşte mart ayında fiyatları en çok artan ve ucuzlayan ürünler!

Hayat pahalılığı vatandaşları canından bezdirdi. Ramazan ayında bazı marketler temel gıda ürünlerinde ve ette fiyatları sabit tuttuklarını açıklasalar da her gün değişen etiketler tam tersini söylüyor. İşte, geçen ay fiyatları en fazla artan ve ucuzlayan ürünlerin listesi...

İki katlı prefabrik ev fiyatları en ucuz ne kadar?  Mart 2023 prefabrik ev fiyat listesi

157 Metrekare 4+1 Dubleks, 149 Metrekare Çift Katlı İkiz Prefabrik ev fiyatları açıklandı. İşte detaylar...

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Dalian demir cevheri vadeli fiyatları, en büyük çelik üreticisi olan Çin'de yüksek talep beklentilerinin risk iştahını desteklemesi ile demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

İkinci elde en çok hangi araç satıldı, fiyatlar en fazla hangi ayda ne kadar arttı? Peş peşe açıklandı!

Geçtiğimiz seneyi oldukça hareketli geçiren ikinci el otomobil pazarında hem satış rakamları hem de fiyatlarla ilgili oldukça ilginç bilgiler geldi. Peki 2022 senesinde ikinci el pazarında ne kadar araba satıldı ve fiyatlar ne kadar arttı?

Ev fiyatları en fazla hangi ilde arttı? Yabancıların en çok ilgilendiği il hangisi? Çok şaşıracaksınız!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerde ev fiyatları metrekare başına ne kadar arttı? En popüler iller hangileri oldu? İşte yanıtlar…

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? 30 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak edilip araştırılıyor.  Demir ve bakır fiyatları yükselişe geçerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi. Bakır ve demir hurda fiyatları en kadar? 30 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 20 Aralık 2022 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak edilip araştırılıyor. Bakır fiyatları yükselip demir fiyatları düşüşe geçerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevirildi. Bakır ve demir hurda fiyatları en kadar? 20 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Altın düğün set fiyatları ne kadar? Düğünü olanlar bu haber sizin için! Altınçizgi 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Düğünlerin olmazsa olmaz takısı olan altın setlerin fiyatları en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Altın setler, küpe, kolye ve bilekliklerden oluşuyor. Peki altın set fiyatları ne kadar? Altın set fiyatları kaç lira? 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Aidat fiyatları en fazla nerede Haberi

Aidat fiyatları en fazla nerede

Türkiye'de artan gıda fiyatları, akaryakıt fiyatları yanında aidatlar da göze batmaya başladı. Kimi sitelerde bir kira değerine ulasan aidatlarla ilgili Reidin'in yaptığı araştırmada istanbul'da metrekare basına aidat fiyatı Ankara ve izmir'in üzerinde. 


Maksimum aidat rakamlarında ise istanbul Avrupa yakası 13,16 liralık değerle ilk sırada. Bunu 9,44 liralık fiyatla Ankara, 7,54 ile Anadolu yakası ve 4,01 TL ile izmir takip ediyor. 



Emlak danışmanlık ve araştırma şirketi Reidin'in araştırmasına göre İstanbul'da site aidatları metrekare fiyatı Ankara'nın 2 katına yaklaştı. 2014 yılı sonu esas alınarak yapılan "Konut Projeleri Aidat Değerleri' araştırmasına göre aidat için ortalama İstanbul Anadolu yakasında 2.10 TL, Avrupa yakasında 2 TL ödeme yapılıyor. Bu rakam Ankara'da 1,20 lira. İzmir'de ise 1.50 lira seviyesinde. Maksimum aidat rakamlarında ise İstanbul Avrupa yakası 13,16...