04 / 05 / 2024

aidat fiyatları istanbul

aidat fiyatları istanbul

Personel çalıştıran başkaca da çok gideri olmayan apartmanlarda personel gideri aidatın neredeyse büyük kısmını oluşturuyor ve bu gider kanun gereği eşit olarak paylaştırılıyor. Aidatlar dairenin arsa payı farklı da olsa birbirine yakın çıkabiliyor. 

Kira fiyatları İstanbul'dan İstanbul'a göçü başlattı! Ocakta 2 bin TL olan kira şimdi 20 bin TL!

Kira fiyatları açısından Türkiye'nin en pahalı şehirlerinden biri olan İstanbul'da ilçeden ilçeye göç başladı. Ocak ayında 2 bin lira olan kira şimdi 20 bin liraya yükseldi.

Bu şehirlerdeki konut kira fiyatları İstanbul'daki kiraların yarısı kadar! İşte kira fiyatlarının en ucuz olduğu iller..

Ülke genelinde yaşam maliyetleri her geçen gün artarken, barınma en büyük sorun olarak gündemde yer alıyor. Yüksek konut kira fiyatları vatandaşların omuzlarında büyük yük haline geldi. Özellikle İstanbul'daki kiralar cep yakmaya başladı.

O ilde konut fiyatları İstanbul'la yarışır hale geldi! Ev sahibi olmak hayal oluyor...

Konut fiyatlarındaki artış İstanbul başta olmak üzere tüm illerde hissedilmeye başladı. Isparta'da geçen sene 130 metrekarelik daireler 2 milyon ile 2,5 milyona satılırken bu sene adeta fırladı.

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Efe Can Altıntaş ve Olcay Aygün Çanakkale’deki konut fiyatlarının İstanbul'la yarıştığını söyleyerek konut fiyatlarını mercek altına aldı.

Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı! Hem öğrencilere hem ailelerine şok!

Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından, yurt ve konut sektörü de yeniden hareketlendi. Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Hali balık fiyatları: İstanbul balık pazarında hamsi, palamut, istavrit ne kadar? 30 Kasım 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 30 Kasım 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, İstanbul balık pazarında hamsi, palamut, istavrit ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

İstanbul Hal fiyatları: İstanbul Hali'nde sebze meyve ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 23 Haziran 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, İstanbul Hali'nde bugün sebze meyve fiyatları kaç TL oldu? İşte 23 Haziran 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

İstanbul Hal fiyatları: İstanbul Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 17 Haziran 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, bugün İstanbul Hali'nde sebze meyve fiyatları kaç TL oldu? İşte 17 Haziran 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

Fahiş fiyatlar İstanbul'da göç başlattı! Kiracılar merkeze uzak yerlere kaçıyor!

Fırsatçı bazı konut sahibi ve emlakçıların neden olduğu yüzde 100’e ulaşan yükselişlerin kaydedildiği Beşiktaş, Maltepe, Üsküdar gibi ilçelerden kiraların daha düşük olduğu Arnavutköy, Sancaktepe, Beylikdüzü, Esenyurt gibi ilçelere doğru göç başladı.

31 Mart motorin ve benzin fiyatları! 2 günde mazota 2,5 TL’ye varan indirim! 

31 Mart motorin ve benzin fiyatları, araç sürücülerinin dışında tüm dünyada yakından takip ediliyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle artan petrol fiyatları, Istanbul’daki barış müzakereleriyle geriledi. Özellikle motorinde son 2 gün içerisinde 2,5 TL’ye varan indirim geldi.

Konut sitelerinde yaşayanlar şokta! Fahiş aidatlar bel büküyor!

Enflasyonda yaşanan yükseliş ve asgari ücret zammı konut sitelerindeki aidatlara da yansıdı. Konut sitelerindeki aidatlara yapılan fahiş zamlar gündemden düşmüyor. Kimi sitelerde aidat fiyatlarına yapılan zamlar yüzde 100ʻleri bulurken, İstanbul'da rekora koşuluyor...

İstanbul'da en yüksek aidat hangi ilçede?

Enflasyondaki yükselişle beraber konutlardaki aidat fiyatları da uçtu. Aidatlar yüzde 27'lere varan oranlarda arttı. Bazı konut projelerinde aidatlar 3 bin 500 TL'lere kadar çıkıyor. Peki İstanbul'da aidatlar nasıl değişti? En yüksek aidat hangi ilçede?

Ünlü isimlerin yaşadığı sitelerde aidatlar şok etti!

Gülşen’den Kıvanç Tatlıtuğ’a kadar birçok ünlü ismin yaşadığı sitelerde aidat fiyatları şok etti. Kira fiyatlarını aşan aidatlar ünlüleri isyan ettirdi.

aidat fiyatları istanbul Haberi

aidat fiyatları istanbul

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Oturduğum apartmanda güvenlik personeli çalıştırıyoruz. Benim dairem en küçük daire. Fakat bu güvenlik personelinin maaşı ve SGK primi eşit olarak bölüştürüldüğü için, benim aidatımın neredeyse büyük dairelerden bir farkı kalmıyor. Bu haksızlık değil mi?'' sorusunu yanıtladı....

Oturduğum apartmanda güvenlik personeli çalıştırıyoruz. Benim dairem en küçük daire. Fakat bu güvenlik personelinin maaşı ve SGK primi eşit olarak bölüştürüldüğü için, benim aidatımın neredeyse büyük dairelerden bir farkı kalmıyor. Bu haksızlık değil mi?

634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu'nun 20. maddesine göre; kat maliklerinden her biri aralarında başka türlü anlaşma olmadıkça:

a) Kapıcı, kaloriferci, bahçıvan ve bekçi giderlerine ve bunlar için toplanacak avansa eşit olarak;

b) Ana gayrimenkulün sigorta primlerine ve bütün...