28 / 04 / 2024

Air France seferleri

Air France seferleri

Air France pilotlarının, iki haftadır sürdürdükleri greve dün akşam son verme kararının ardından tarifeli seferlerin yarından itibaren normale dönmesi bekleniyor.Air France yönetimi, iki haftalık grevin şirketi 300 milyon avro zarara yol açtığı görüşünde.

Air France, tarifeli seferlerinin yüzde 60'ını iptal etti!

Air France Genel Müdürü Frederic Gagey yaptığı açıklamada, France İnter radyosuna yaptığı açıklamada, grevin şirketi günde 10 - 15 milyon avro zarara sokmasının beklendiğini bildirdi.

Air France seferlerinin yüzde 60'ı iptal!

Air France pilotlarının üye olduğu üç sendika, şirketin, düşük maliyetli havayolu şirketleri ile rekabet etme planı yüzünden mağdur olacakları gerekçesiyle greve gitme kararı almıştı. Air France seferlerinin yüzde 60'ı iptal...

Air France seferlerinin yarısından çoğu iptal!

Air France Genel Müdürü Frederic Gagey yaptığı açıklamada, France İnter radyosuna yaptığı açıklamada, grevin şirketi günde 10 - 15 milyon avro zarara sokmasının beklendiğini bildirdi.

ŞOK market Nike Air'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya onlarca ürünü satışa çıkardı! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

ŞOK Market'in indirimli aktüel ürünleri belli oldu. ŞOK Market tarafından yayımlanan katalogda bu hafta ike Air'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro gibi ürünlerle dikkat çekti. İşte diğer indirimli aktüel ürünler ve 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!

Havayolu ve otobüs bileti rezervasyon şirketi Obilet, Hatay deprem bölgesinden uzaklaşmak isteyenler için ücretsiz tahliye otobüsünü tanıttı. Online başvuru yapan vatandaşlar, Obilet sponsorluğunda ücretsiz otobüs seferleri ile bölgeden ayrılabiliyor. Afet bölgesinden ücretsiz tahliye otobüsü başvur

Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritözü 3.499 TL! En uygun fiyata nerde satılıyor? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlığını önemseyenler için az miktar yağ ile çeşitli yiyecekleri hazırlamak artık mümkün. Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritötü 4 litrelik geniş hazneye sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Maksimum lezzete minumum yağ ile ulaşmak isteyenler için Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritötü çok aranan mu

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

MediaMarkt’ta Apple MacBook Air 2.200 TL indirimle satışta! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

MediaMarkt’ta Apple MacBook Air 2.200 TL indirimle satışa çıktı. Web’e özel fiyatları kaçırmayın. İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

MacBook Air 13.3inç indirimde mi? Özellikleri neler? 11 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Macbook’un özellikleri ve boyutuyla en sevilen dizüstü bilgisayarlarından MacBook Air M1 8Gb- -13.3inç modeli, yerleşik gizlilik ve güvenlik özellikleriyle ilgi topluyor.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

Vatan Bilgisayar’dan dev MacBook Air fırsatı! 2.000 TL indirimde! 5 Ocak 2023 Fiyat Listesi

18 saate varan pil ömrüyle beğeni toplayan Apple’ın sevilen modeli Macbook Air, Vatan Bilgisayar’a özel web’de 2000 TL indirimle  satışta. Stoklarla sınırlı kampanyayı kaçırmayın!

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

Bin 359 TL'lik masa feneri! İşte Nebo 1003 Galileo Air Şarjlı Masa Feneri 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Nebo 1003 Galileo Air 1000 Lümen Şarjlı Masa Feneri ve Powerbank fiyatıyla şaşırttı. İşte detaylar...

Uygun fiyatlı Xiaomi Smart Air Fryer BİM'de! 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

BİM, mobil uygulaması üzerinden Xiaomi'nin en yeni cihazlarından biri olan Xiaomi Smart Air Fryer uygun fiyat ile satışa sundu. Peki, BİM'de Xiaomi Smart Air Fryer fiyatları ne kadar? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyata Xiaomi Smart Air Fryer! 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en sevilen e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol'da Xiaomi'nin en yeni cihazlarından biri olan Xiaomi Smart Air Fryer uygun fiyata satılıyor.

İflas eden Onur Air’in uçağı satışa çıktı! İşte fiyatı!

Borçlarını ödeyemediği için iflas eden Onur Air’in A321 modelindeki yolcu uçağı 80 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Air France seferleri Haberi

Air France seferleri

Air France yönetimi yaptığı yazılı açıklamada, bugün itibarıyla tarifeli seferlerin yüzde 60’ının gerçekleştiğini belirterek, bu oranının yarın yüzde 90’a çıkacağını duyurdu.


Air France yönetimi, iki haftalık grevin şirketi 300 milyon avro zarara yol açtığı görüşünde.


Hafta başında Air France yönetimi, pilotların grevine neden olan düşük maliyetli Transavia projesinin iptal ettiğini duyurmuştu.


Air France yönetimi, pilotlara işlerinin başına dönmeleri çağrısı yapmış, pilotların isteklerinin kabul edildiği belirtilerek, artık grevi sürdürmenin nedeninin kalmadığını ifade etmişti.


Fransa dışında Avrupa'da Air France'a bağlı düşük maliyetli başka şirket kurulmayacağı güvencesi veren yönetim, ülke içindeki düşük maliyetli uçuşlar için planlanan projenin hayata geçirileceğini bildirmişti.


Air France yönetiminin geri adım atmasında şirkette yüzde 16 hissesi olan Ulaştırma Bakanlığının baskısının etkili olduğu sanılıyor.


Air France, kısa ve orta mesafeli uçuşlarda ucuz bilet satan havayolu...