19 / 07 / 2024

airbnb nedir güvenilir mi

airbnb nedir güvenilir mi

AB'nin en yüksek yargı organı Avrupa Adalet Divanı, internet üzerinden konaklama hizmeti veren Airbnb'nin Fransa'da faaliyet gösterebilmesi için ruhsata ihtiyacı olmadığına karar verdi...

Yabancıya gayrimenkul satışında güvenilir olmayan ilanlar arttı! İstanbul'da olmayan otelden daire satılıyor!

Emlak karşılığı konut satışı Türkiye içinde veya dışında yaşayan yabancılara yönelik de güvenilir olmayan ilanların çoğalmasına sebep oldu. Bir otelin adı kullanılarak verilen ilanda odalar devre mülk gibi satışa sunuluyor ve karşılığında vatandaşlık vaat ediliyor. İşte detaylar...

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir ili açıkladı!

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir şehri açıkladı. İşte sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ercan'ın o açıklaması...

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

 İş dünyasının güvenilir çalışma arkadaşı: Citroen Jumpy... Ağustos 2023 fiyat listesi

Citroen Jumpy fiyatı ne kadar oldu? İşte gelen son zamların ardından Citroen Jumpy'nin güncel fiyat listesi...

Altın fiyatları dibe vurdu! 5 ayın en düşük seviyesini gördü! İşte gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları...

Elindeki nakdi ‘güvenilir liman’ olarak bilinen altına yatırarak parasını değerlendirmek isteyen herkes, 17 Ağustos 2023 Perşembe günü de altın fiyatlarını takip ediyor. İşte 17 Ağustos 2023 Perşembe günü son dakika altın fiyatları...

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Tarımda uygun gıda fiyatları için devrim niteliğinde gelişme!

Tarımda yeni süreçte, tarımsal girdi tedariği konusunda dışa bağımlı olunan alanlarda çalışmalar yapılacak. Yerlileştirme ve millileştirme konularına öncelik verilecek. İnsanların güvenilir gıdaya uygun fiyatlarla ulaşabilmesine odaklanılacak ve üreticiler güçlendirilecek.

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Modern ve çekici tarasarımıyla Kia X Ceed serisi uygun fiyatlarla bayilerde

Kia, güvenilir otomobilleriyle tanınan bir markadır. Kia Ceed de sağlamlığı ve dayanıklılığıyla bilinir. Ayrıca, Kia'nın genellikle rekabetçi bir garanti politikası vardır, bu da size uzun süreli koruma sağlar. Peki 12 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gelişmiş özellikli Ford Transit Custom 2023'e damga vuracak! 0 km'lerde %2 peşin alım indirimi desteğini kaçırmayın

 Transit Custom, güvenilir ve dayanıklı bir kamyonet olmasıyla ünlüdür. Ticari kullanım taleplerine dayanacak şekilde tasarlanmış ve çeşitli koşullarda test edilmiştir. Transit Custom, emisyonları azaltmak ve yakıt verimliliğini artırmak için tasarlanmıştır. Peki 10 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

airbnb nedir güvenilir mi Haberi

airbnb nedir güvenilir mi

Avrupa Birliği'nin en yüksek yargı organı Avrupa Adalet Divanı, internet üzerinden konaklama hizmeti veren Airbnb'nin Fransa'da faaliyet gösterebilmesi için ruhsata ihtiyacı olmadığına hükmetti. Fransa Turizmciler Birliği, 192 ülkede, 33 bin kentte hizmet veren San Francisco merkezli şirketin ülkenin emlak yasalarına uymadığı şikayetiyle dava açmıştı.

Avrupa Adalet Divanı kararında, Airbnb'nin bir emlak şirketi olmadığı tespiti yapıldı. Mahkeme, Airbnb'yi, "bilgi toplumu hizmeti" olarak nitelendirdi, emlak sektöründe "belirleyici" bir etkisi olmadığını belirtildi.

Mahkeme ayrıca Airbnb'nin emlak sektörünün bir yan unsuru olmadığını, bu platformda ev kiralayan ev sahiplerinin bunu başka kanallarla da yapma seçeneği olduğunu ve şirketin kira miktarına karışmadığını ya da bunlara tavan koymadığını vurguladı.

BBC Türkçe'nin haberine göre; Airbnb, AB'nin elektronik ticaret yasaları kapsamında faaliyet gösterdiğini söylüyordu.

'Uber taksicilik şirketi'

Mahkeme Aralık 2017'de Uber'le ilgili kararında...