02 / 05 / 2024

ak köprü açılış töreni

ak köprü açılış töreni

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da 12 mahalleyi birbirine bağlayan ‘Ak Köprü’nün inşaatını geçtiğimiz günlerde tamamladı. Ak Köprü 17 Mart Cuma günü hizmete açılacak.

İstanbul'da korkutan manzara! Betonunda midye kabukları olan köprü tedirgin etti!

Mega kent İstanbul'da beklenen olası deprem köprü, üst geçit ve viyadüklerin sağlamlığını da yeniden gündeme getirdi. Kritik noktada bulunan Maltepe kavşak köprüsünün betonunda ortaya çıkan midye kabukları halkı tedirgin etti.

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

IMF ve BM’de Türkiye’de açlık tablosu 14,8 milyon kişi yetersiz besleniyor

IMF uzmanları savaşın küresel açlık dalgasına neden olabileceği uyarısında bulunurken hazırlanan raporda Türkiye detayı dikkat çekti. IMF ve Birleşmiş Milletler birlikteliğinde hazırlanan raporda Türkiye’de açlığın arttığının altı çizilirken durumun ilerleyen dönemde daha da kötüleşebileceği belirti

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa süreci tamamlandı. Ruhsat onay süreci de tamamlanan kulenin faaliyete geçeceği açıklandı.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri Aralık'ta açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Önemli projelerden bir tanesi olan dünya için de örnek projelerden bir tanesi Kömürhan Köprüsü ve Tohma Köprüsü'nü inşallah aralık ayında açmak için bütün ekibimizle burada olacağız." dedi.

Van Çatak-Konalga'ya 6 yeni köprü!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çatak-Konalga Karayoluna 6 yeni köprü yapılıyor

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Balçova'da 17.9 milyon TL'ye satılık zeytin aşılığı!

İzmir 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Balçova Mahallesi 541 ada, 69 parselde yer alan "Zeytin Aşılığı" nitelikli taşınmazı 17 milyon 937 bin 500 TL'ye satıyor...

ak köprü açılış töreni Haberi

ak köprü açılış töreni


Geçtiğimiz yıl Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından temeli atılan Ak Köprü inşaatı tamamlandı. Dim Barajı Gölü’nün üzerine inşa edilen köprünün bağlantı yolları da yapıldı. Kavşak ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirilen Ak Köprü, 17 Mart Cuma günü saat 16.00’da Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in katılacağı törenle hizmete açılacak. 

7 MİLYON LİRAYA MAL OLDU

Başkan Türel’in seçimlerden önce sözünü verdiği, Alanya için büyük önem taşıyan köprü yaklaşık 7 milyon liraya mal oldu. 191 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki Ak Köprü, Dim Barajı çevresindeki 12 mahalleye ulaşımı sağlarken, aynı zamanda bölge turizminin gelişimi için de büyük önem taşıyor. 

TURİZME KATKI SAĞLAYACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Alanya’da her ay ya bir açılış...