07 / 05 / 2024

ak parti türkiye projeleri

ak parti türkiye projeleri

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Türkiye'nin dünyanın 17'nci, Avrupa'nın 6'ncı en büyük ekonomisi olduğunu hatırlatan Davutoğlu, Türkiye'deki yatırımlarını anlattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Son 4 yılda TL, Sterlin karşısında 4 kattan fazla eridi! İngilizler, akın akın Türkiye’ye geliyor!

Türk Lirası, Sterlin karşısında 4 kattan daha fazla değer kaybına uğrayınca, Türkiye İngiliz tatilcilerin gözde tatil yerlerinden biri oldu. 2019 yılına kıyasla tatil için Türkiye’yi tercih eden İngilizlerin sayısının arttığı belirtiliyor.

Türkiye Kasaplar Federasyonu'ndan uyarı! Kaçak kıyma çekimine 60 bin TL ceza!

Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan ‘kaçak kıyma’ çekimi uyarısı geldi. Sadece uyarıyla kalmayan bu duruma 60 bin TL para cezası uygulanacak. Kasap unvanını taşımayan ve hijyenik olmayan koşullarda kasaplık yapan kimselere yasak geldi.

EYT’de artık sona saatler kala AK Parti’den ‘prim şartı’ iddialarına çok önemli yanıt!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasına artık neredeyse saatler kala, AK Parti cenahından, ‘prim şartı’ iddialarına yanıt geldi. TBMM’de yapılan komisyon çalışmasına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, günlerdir kamuoyunda dillendirilen bu iddia için ne

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı! Türkiye'deki konutlara akın ettiler! 

Türkiye'de 2022'de yabancılara yapılan konut satışı önceki seneye göre yüzde 15,2 artarak rekora ulaştı. 2022 yılında Ruslar Türkiye'de konuta akın ederken, Antalya'da satılan her üç konuttan biri yabancılar tarafından alındı. İşte ayrıntılar...

EYT tarihi hakkında AK Parti'den resmi açıklama! Seçimler etkileyecek mi? İşte yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, EYT düzenlemesinin Meclis'e sunulmasına ilişkin, "Seçim bekleniyormuş veya seçimden sonraya kalacakmış gibi bir şey söz konusu değil, irade ortaya çıkmıştır" dedi.

EYT için AK Parti’den bir tarih daha verildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin merakla beklediği tarihle ilgili bir günde iki açıklama birden geldi. Bugün TBMM’de konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “EYT için benden tarih beklemeyin” derken, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Sadi Bilgiç ise tarih verdi.

Disnep altın takılar Türkiye'de sadece Koçak'ta! İşte Koçak 18 Kasım 2022 Disnep altın fiyat listesi 

Çocukların sevdiği Disnep şimdi mücevherlerde. Türkiye'de sadece Koçak'ta satılan Disnep altın kolye, küpe, bileklik ve yüzüklerin fiyatları belli oldu. 

Reuters'tan flaş haber: "Türkiye, ekonomide köklü önlemlere gidiyor"

Reuters, Türkiye'de seçim tarihi yaklaşırken AK Parti hükümetinin ekonomide değişime gideceği iddiasında bulundu.

İşte AK Parti'nin doları düşürmek için uygulayacağı strateji!

AK Parti, tırmanışa geçen doları düşürmek için turizm kozunu oynamayı planlıyor.

Asgari ücrete ikinci zam tarihini canlı yayında AK Parti milletvekili açıkladı

Asgari ücrete yapılacak zam tartışmaları AK Parti içinde de gündemin birinci sırasında yer alıyor. Asgari ücrete 2022 yılında yapılacak ikinci zammın tarihi belli oldu. Türkiye'nin beklediği haber canlı yayında AK Partili vekil tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Ruslar çanta dolusu parayla Türkiye'ye akın ediyor! Aynı günde en az 4 konut alıyorlar! 

Ruslar çanta dolusu paralarla Türkiye'ye akın ediyor. Türkiye'deki konut alımlarını da hızlandıran Rus vatandaşlar, aynı günde en az 4 konut alıyorlar...

Türkiye'den ABD'ye sıcak para çıkarması! Erdoğan 'Kontrol bizde değil' demişti

Son dönemde Türkiye ekonomisinde yaşanan daralma, yüksek enflasyon ve kriz ortamı iş dünyası ve AK Parti'yi yeni arayışlara yönlendirdi.

ak parti türkiye projeleri Haberi

ak parti türkiye projeleri

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti kurulduktan sonra milletin iktidara geldiğini belirterek, "AK Parti hükümetleriyle Türkiye de bambaşka bir Türkiye oldu. Adalet, vicdan, merhamet, demokrasi, hukuk, refah ülkeye hakim oldu. Bir başkaldırı olarak, bir direniş olarak doğan AK Parti'ye karşı iktidardayken de ne kumpaslar kurmaya çalıştılar ama hiçbirinde başarılı olamadılar, başarılı olamazlar, başarılı olamayacaklar" dedi.


Davutoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, bugün iki sebeple bir araya geldiklerini dile getirerek, ilk olarak, 1 Kasım'daki en büyük destekçileri, bu zafere en büyük katkıyı yapan aziz İstanbul'a teşekkür etmek için toplandıklarını söyledi.


Yüzde 49 oyla, tarihindeki en büyük seçmen desteğiyle İstanbul'un, Türkiye çapındaki yüzde 49,5'luk oya en büyük katkıyı yaptığını, 1 Kasım...