17 / 05 / 2024

Akademik Güvenli Işık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Akademik Güvenli Işık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Akademik Güvenli Işık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Başarı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da Üsküdar, Masaldan İşmerkezi, A Blok'ta kuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Yüzde 190, yüzde 170 ve yüzde 280 zamlandı! Gıda güvenliği için büyük risk

Dünya piyasasında gübre fiyatlarının yüzde 190, yüzde 170 ve yüzde 280 oranlarında zamlanmasının ardından S&P’den yapılan açıklamada, yaşanan fiyat artışının gıda güvenliği için büyük risk olduğu belirtildi. Yapılan uyarıda Rusya’ya bağımlılığın azaltılması gerektiği belirtildi.

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Güngören'de İdris Furat tarafından kuruldu!

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

ÇEİS'ten Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü için farkındalık çalışması!

ÇEİS, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü kapsamında gerçekleştirdiği çeşitli çalışmalar ile üye fabrikalarının çalışanlarının Nisan ayı boyunca bilinçlenmelerini sağladı. ÇEİS, 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü etkinliklerinde “Solunum Yoluyla Bulaşan Hastalıklar” temasını seçti...

Ürün güvenliği ve teknik düzenlemeler kanunu yayımlandı!

Ürünlerin güvenli ve ilgili teknik düzenlemelere uygun olmasının sağlanması, piyasa gözetimi ve denetim ve yükümlülüklere ilişkin esasların belirlenmesini amaçlayan ürün güvenliği ve teknik düzenlemeler kanunu yayımlandı.

Deprem güvenliği için yapı zemin uyumu büyük önem taşıyor!

Türkiye'nin fay hattı üzerinde bulunması ve son dönemlerde peş peşe yaşanan depremler yapı zemin uyumunu yeniden gündeme getirdi. Prof. Dr. Sami Arsoy, "Deprem güvenliği açısından zemine uygun bir şekilde yapılaşmaya gidilmesi çok daha önemli." dedi...

Başakşehir'de binanın yıkımıyla ilgili iş güvenliği önlemleri TBMM'de!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir binanın yıkımıyla ilgili iş güvenliği önlemlerinin alınmasında kusuru bulunanlar hakkında yapılan işlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kahvecioğlu tarafından kuruldu. 

Hazır beton sektöründe çevre ve iş güvenliği için büyük adım!

Türkiye Hazır Beton Birliği KGS İktisadi İşletmesi, hazır beton sektörüne özgü Çevre ile İş Sağlığı ve Güvenliği belgelendirmelerine başladı.

Reflex Trafik ve İş güvenliği Limited Şirketi kuruldu!

Reflex Trafik ve İş güvenliği Limited Şirketi Safa Diler Algur ve Kemal Can Kılıç ortaklığında 80 bin TL sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu. 

Akademik Güvenli Işık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Akademik Güvenli Işık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Akademik Güvenli Işık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Başarı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da kuruldu. 


Akademik Güvenli Işık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Akademik Güvenli Işık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Kısıklı, Alemdağ Caddesi, Masaldan İşmerkezi, A Blok,...