06 / 07 / 2024

akaryakıt satışları 2020 mayıs

akaryakıt satışları 2020 mayıs

Ramazan Bayramı'nda Türkiye'nin 81 ilinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle akaryakıt satışındaki düşüş yüzde 90'ı buldu.

Akaryakıt piyasasında satın almalar sürecek! İki dev şirket daha satılabilir

Akaryakıt sektöründe satışlar artıyor. Petrol Ofisi'nin taşları yerinden oynatan hamlesinin ardından piyasa iyice hareketlendi. Aynı zamanda iki şirket daha satış için pazarlık masasında.

Emlak ve araç satışlarında yeni bir dönem başlıyor!

Ticaret Bakanlığı, sahte ilanlar ve spekülatif fiyat oluşumlarını önlemek amacıyla getirdiği ilan yasağının uygulanmasına yarından itibaren başlayacak. Bu yeni düzenleme, gayrimenkul ve ikinci el taşıt satışlarını kapsayacak ve e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasını gerektirecek.

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

Süt satışlarında şok gelişme! TİGEM'de zarar etti

Türkiye'nin çiğ sütte geçtiğimiz günlerde aldığı kararla uyguladığı politika Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)'nü süt satışından ciddi anlamda zarar ettiriyor. TİGEM'in yüksek tonajlı kaliteli sütü Türkiye'nin önde gelen bir süt firmasına 9 liradan satıldığı tespit edildi.

Akaryakıt satışlarında yeni dönem!

PÜİS Başkanı İmran Okumuş, akaryakıt bayilerinin satış fiyatı ne olursa olsun aynı kârı elde etmelerini içeren sistemin değişeceğini duyurdu. Okumuş, uzun süredir bu durumdan şikayetçi olan bayilerin sistem değişikliğine ilişkin talebinin kabul gördüğünü ifade etti.

Belediye akaryakıt ve servis istasyonu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir İli Dursunbey Belediye Başkanlığı, Balıkesir Dursunbey ilçesi, Akbaşlar Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanını satışa çıkardı. İşte detaylar...

Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması yeniden gündemde! EPDK resmen açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından (EPDK), petrol fiyatlarında yaşanan gerilemeye karşın, akaryakıt satışlarındaki fiyatlarda makul olmadığı görülen kar yükselişlerinin belirlenmesi durumunda "tavan fiyat" uygulamasının tekrar gündeme taşınabileceğine dikkat çekildi. 

Akaryakıt fiyatları araç fiyatlarını da yükseltti! Satışlar yarı yarıya düştü!

Rusya Ukrayna arasındaki savaş dünya piyasasını olumsuz yönde etkiledi. Savaş sebebiyle akaryakıt fiyatları yükseldi. Bu artış ikinci el araç piyasasında satışların düşmesine neden oldu.

Alarko GYO'dan 2021'de 122.1 milyon TL'lik brüt satış!

Alarko GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre, şirketin brüt satışları 122 milyon 152 bin 198 TL oldu. 

Otomobil satışları düşüyor!

Türkiye'de 2021'de otomobil ve hafif ticari araç satışları, 2020'ye göre yüzde 7.9 oranında düşerken, yalnızca 2021 Aralık'taki azalma, 2020'nin aralık ayına göre yüzde 46 olarak gerçekleşti

Çip kıtlığı Alman VW Grubu'nun Çin'deki satışlarını düşürdü!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW) Gurubu'nun en büyük pazarlarından biri olan Çin'deki araç satışları, 2020 yılına göre yüzde 14 azalarak geçen yıl 3,3 milyon adede geriledi.

Kırıkkale Merkez'de 8.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi!

T.C. Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale ili, Merkez ilçesi, Hacılar Mahallesi, 137 ada 14 parselde yer alan akaryakıt tesisini 8 milyon 936 bin 850 TL'ye satıyor...

akaryakıt satışları 2020 mayıs Haberi

akaryakıt satışları 2020 mayıs

Türkiye'nin günlük ortalama benzin satışı 8-10 milyon litre, motorin satışları ise 55-60 milyon litre seviyesinde bulunuyor. Bu satışlar, geleneksel olarak vatandaşların yoğun seyahat ettiği bayram dönemlerinde rekor derecede artarken, bu yıl ilk kez Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bayramdaki satışlarda da ciddi bir düşüş yaşandı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) verilerine göre, Ramazan Bayramı tatilinin başlamasından önceki gün 22 Mayıs'ta vatandaşlar araçlarının depolarını doldurmaya yöneldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; söz konusu günde motorin satışı 62,7 milyon litre seviyesinde gerçekleşirken, benzin satışı ise 11 milyon litre oldu.

Ramazan Bayramı'nın ilk günü ise motorin satışları 6 milyon, benzin satışı ise 1 milyon litreye kadar geriledi. Bayramın ikinci ve üçüncü gününde motorin satışları 10 milyon litre civarında kalırken, benzin...