28 / 04 / 2024

akbank zorlu şubesi çalışma saatleri

akbank zorlu şubesi çalışma saatleri

Akbank, Zorlu Center’ da açtığı şubesiyle yurt dışındaki yeni uygulamaları İstanbul’ a getirdi. Baştan ayağa özel tasarım olan Akbank şubesinde, bankacılıktaki son teknolojik gelişmeler kullanıldı....

Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu!

İzmir'deki tartışmalı projeler arasında yer alan ve Çankaya'daki Orkide Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu. Söz konusu kararı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi duyurdu...

Zorlu Gökdelen projesinde sular durulmuyor! TMMOB Mimarlar Odası'ndan projesinden vazgeçin çağrısı!

Tartışmaların göbeğinde olan Zorlu projesinde sular durulmuyor. TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi, projeden vazgeçin çağrısında bulundu.

İzmir'deki Zorlu Gökdeleni yine gündemde: ŞPO'dan izin vermeyin uyarısı! 

ŞPO İzmir Şubesi, imar planlarına aykırı olduğu mahkeme kararıyla belirtilen Zorlu Projesine ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesinin mahkeme kararının uygulanmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

Mimarlar Odası İzmir Şubesi: Zorlu Konak projesinin tadilat ruhsatı iptal edilsin!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Zorlu Konak projesine verilen tadilat ruhsatının iptalini talep etti.

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Konut Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Konut Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Markalı Konutlar Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Markalı Konutlar Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Performans Sanatları Merkezi Şubesi açıldı!

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Performans Sanatları Merkezi Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu tarafından 10 milyon TL'lik sermaye ile açıldı.

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi açıldı!

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Alanya'daki kapalı otoparkın açılışı gerçekleştirildi!

Atatürk Caddesi üzeri Mola Kavşağı 'ndaki Akbank Alanya Şubesi arkasında yer alan 3 bin 628 metrekarelik alanda 300 araçlık kapalı otopark deneme açılışıyla hizmete başladı.

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Zorlu Center Otelcilik Şubesi açıldı!

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Zorlu Center Otelcilik Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile açıldı.

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu ve Zeki Zorlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Akbank Diyarbakır'da 7. şubesini açtı!

Akbank 2014 yılında da yeni şube açılışlarına devam ediyor. 16 bini aşkın çalışanıyla tüm Türkiye’de müşterilerine en iyi hizmet deneyimini sunmayı hedefleyen Akbank'ın, Diyarbakır’daki 7. şubesi Bismil ilçesinde düzenlenen bir törenle açıldı...

akbank zorlu şubesi çalışma saatleri Haberi

akbank zorlu şubesi çalışma saatleri

Tüm kanallarını trendler ve teknolojik yenilikler ışığında yapılandıran Akbank, yeni açılan Zorlu Center içinde kurduğu yeni şubesi ile müşterilerine, şaşırtıcı bir bankacılık deneyimi yaşatmayı ve bankacılığa farklı bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.

Müşteri ihtiyaçları, beklentileri ve teknolojideki gelişmelere paralel olarak dağıtım kanallarını yeniden şekillendirdiklerini belirten Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Son yıllarda direkt bankacılık kullanımının büyük bir hızla yaygınlaştığını görüyoruz. Diğer yandan, müşteriler bankacılık işlemleri için şubeleri aktif şekilde kullanmaya da devam ediyor. Zorlu Center İstanbul’da açtığımız şubemizi, değişen müşteri ihtiyaçları ve teknolojik yenilikler doğrultusunda diğer şubelerimizden çok farklı bir konsept ile tasarladık. Şubemizi müşterilerin kullanımına açmadan önce, müşterilerin banka şubesinden beklentilerini ve ihtiyaçlarını analiz ettik, yurtdışındaki sıradışı uygulamaları detaylı şekilde inceledik. Çalışmalarımız sonucunda, müşterilerimizin gözünde beş faktörün ‘Akıllı Banka...