05 / 05 / 2024

akça gayrimenkul

akça gayrimenkul

Başkentin önde gelen gayrimenkul uzmanlarından Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Akça, dev yatırımlarla Ankara'nın kısa sürede daha da değerleneceğini söyledi.

Wings Ankara Projesi görücüye çıktı!

Anadolu Bulvarı'nda yükselen Wings Ankara'da satışların başlaması dolayısıyla başkentli işadamlarının katıldığı bir lansman düzenlendi. Ankara’nın yeni gözde iş ve yaşam merkezi olan Anadolu Bulvarı’ nın kalbinde Wings Ankara projesi hayata geçti.

Akça Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Akça Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi, 11 Şubat 2013 tarihinde, 12 milyon 500 bin TL sermaye ile, Liya Düvenyaz tarafından kuruldu...

Ekonomist Hatice Kolçak açıkladı! Ev fiyatları fırlayacak, ev alacaklar geç kalmasın!

Ekonomiye dair yaptığı yorumları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Hatice Kolçak, bu kez de ev fiyatları ile ilgili olarak yaptığı  çarpıcı açıklamalar ile gündemdeki yerini korudu. Bu süreçte, ev alacaklara seslenen uzman isim Kolçak, fiyatların yine fırlayacağının altını çizdi.

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Ahmet Akça hangi üniversitenin kuruluşunda yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Akça kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Akça ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Feridun Kurt tarafından kuruldu.

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Elchın Gulıyev tarafından kuruldu.

Maya Pero Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Maya Pero Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Peren Akça Tekin tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

akça gayrimenkul Haberi

akça gayrimenkul

Ankara'da gayrimenkul ve inşaat sektörünü SABAH Ankara'ya değerlendiren Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça, gayrimenkul sektörünün gelişimini etkileyen parametreleri anlattı. Bu parametrelerin ülke ekonomisinin gidişatı ve kentsel faktörler olduğunu belirten Akça "Ankara kentsel faktörler açısından önemli avantajlara sahiptir. Anadolu'nun kesişme noktasında olması, başkent oluşumuz, raylı ulaşımın odak noktasında yer almamız gibi avantajların yanı sıra; Ankara inşa edilen kentsel gelişim odaklarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründe diğer şehirlerden bir adım öne çıkıyor. Ankara'nın değişik bölgelerinde belirlenen ve hayata geçirilen kentsel gelişim odağı özelliğine sahip projeler, orada adeta bir dinamo etkisi oluşturuyor. Bunu somut olarak ifade edecek olursak, Ankapark, Göksu Park, Dikmen Vadisi gibi projeler tam da ne anlatmak istediğimi örneklendiren projelerdir. Göksü Park projesinin Eryaman'a hayat verdiğine ve burada sektörü...