18 / 05 / 2024

Akçakale Devlet Hastanesi

Akçakale Devlet Hastanesi

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen eylül ayında Akçakale Devlet Hastanesinin yeni binasında hizmet vermeye başlamasıyla eski hastane binası atıl duruma geldi.

Akçakale Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

67 Bin metrekare alanda 11 Bin 750 metrekare alan üzerine inşa edilen hastanenin, çevre düzenlemesinin yapılmasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de katılacağı görkemli bir törenle açılması planlanıyor.

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Siirt Devlet Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Siirt Devlet Hastanesi projesine ilişkin soru önergesi verdi. 

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Batman Devlet Hastanesi projesinin akıbeti TBMM'de!

Batman Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yahyalı Belediyesi kapalı pazar yeri açılışı ve araç tanıtım törenine katıldı. Özhaseki, Yahyalı Devlet Hastanesi'nin 1 hafta sonra hizmete açılacağını söyledi.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Dikili'ye devlet hastanesi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Dikili'de 70 yatak kapasiteli yeni bir devlet hastanesi yapılacağını açıkladı. Dağ, İzmir'de inşaatı süren Bayraklı Şehir Hastanesinin de en kısa zamanda faaliyete alınacağını belirtti.

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, inşaatı durdurulan Menderes Devlet Hastanesi için başka bir yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığını müjdeledi.

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi 2022'de açılacak!

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi, "akıllı hastane" modeliyle inşa ediliyor. Hastanenin 2022 yılında hizmete alınması planlanıyor.

İpsala'da inşa edilen 30 yataklı devlet hastanesi TBMM gündeminde!

İpsala ilçesinde yapılan 30 yataklı devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Battalgazi Devlet Hastanesi 2021'de tamamlanacak!

AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın gelişimini hızlandıracak yeni projelerin yolda olduğunu belirtiyor. Çalık, Malatya Havalimanı'na 2. bir terminal binasının yapılacağını ve Battalgazi Devlet Hastanesi'nin 2021'de tamamlanacağını açıkladı.

Menderes Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Devlet Hastanesi için müjdeyi verdi. Yapımı tamamlanamayan inşaatın yeniden başlayacağı duyurdu.

Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için yeni ihale!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası inşaatının yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Akçakale Devlet Hastanesi Haberi

Akçakale Devlet Hastanesi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde eski hastane binası, Suriyelilere için konuk evine dönüştürüldü. Valilik ve Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği arasında imzalanan protokolle, eski hastane binası tadilattan geçirilerek ilçede yaşam mücadelesi veren yetim, dul, yatağa bağlı ve çadırda yaşayamayacak kadar hasta Suriyelilere konuk evi olarak hizmet vermeye başladı.

- Psikolojik destek de verilecek

Şu anda çoğu çocuk 300 Suriyelinin kaldığı konuk evinde, misafirlere sağlık hizmetinin yanı sıra psikolojik destek ve eğitim hizmetleri de verilecek.

Vali İzzettin Küçük, Suriyeli misafirlere her türlü türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını kaydederek, "Şanlıurfa'ya gelen Suriyeli misafirlerimize ilk günden bu yana halkımızla birlikte her türlü desteği veriyoruz. Dilruba Evleri gibi iyi niyetli sivil toplum kuruluşlarımızın da çalışmalarında yanlarında olacağız" ifadelerini kullandı.


Gap...