14 / 05 / 2024

Akçakalede parke taşı

Akçakalede parke taşı

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Adnan Menderes Mahallesi'nde devam eden kilitli parke taş döşeme çalışmalarını yerinde denetledi.

Natura Çakırlar Plus vade farksız taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Natura Çakırlar Plus'ta vade farksız taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Natura Çakırlar Plus'ta hangi tip konutlar var? Konut büyüklükleri ne kadar? 

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

Herkes akın akın buralara taşınıyor! İşte İstanbul’un en güvenli ilçeleri!

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 11 ili vuran asrın depremleri sonrası Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul’da yaşayanlar da da büyük tedirginlik baş gösterirken, megakentin en güvenli ilçeleri de peş peşe açıklandı.

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

ÖİB'den Başakşehir'de gayrimenkul satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB), Başakşehir'deki taşınmazın satışına onay verdi. 

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Taşpınar, Akın Oktay Taşpınar, Gökhan Taşpınar ve Hakan Taşpınar ortaklığında kuruldu. 

Rami Gıda Toptancıları Hali Başakşehir'e taşınıyor!

İstanbul Rami yer alan Kuru Gıda Toptancıları Hali esnafı için Başakşehir'de yeni ve modern bir çarşı inşa ediliyor.

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kurası ne zaman çekilecek?

Rami'de yer alan Kuru Gıda Toptancı Hali, Başakşehir'e taşınıyor. 990 toptancı dükkanı ile 120 ticarfi mekanın yer alacağı Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kura çekiliş tarihi belli oldu. Peki Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kurası ne zaman çekilecek?

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Niğde'deki Koçak köyü taşınacak mı?

Niğde'nin Ulukışla ilçesi Koçak köyünün taşınmasına ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırlayarak sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Akçakalede parke taşı Haberi

Akçakalede parke taşı

Sabahın erken saatlerinde çalışma bölgesine giden Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Çayan, kilitli beton parke taş döşeme çalışmalarını yerinde denetleyerek mahalle sakinleriyle sohbet etti. Başkan Ayhan buraxa yaptığı açıklamada, "İlçemiz Adnan Menderes Mahallesi'nde çalışmalarımızın startını verdik. Akçakaleli hemşehrilerime daha iyi hizmet sunmak için belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya devam ediyoruz. Özellikle vatandaşlarımızdan yaptığımız yol genişletme çalışmaları esnasında çalışan görevli arkadaşlara zorluk çıkarmamaları ve yardımcı olmalarını istiyorum. Mahalle sakinlerimizle yaptığımız hasbihal esnasında belediyemizin yaptığı çalışmalardan oldukça memnun olduklarını ifade ettiler, bu da bizi mutlu etti. Akçakaleli hemşehrilerim adına desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Celalettin Güvenç'e de teşekkür ediyorum"...