28 / 04 / 2024

Akçakoca ulaşım

Akçakoca ulaşım

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, bayram tatilinde ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler nedeniyle 25 bin olan nüfuslarının 130 binler seviyesine yaklaştığını belirterek, " Oteller ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı" dedi.

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Türkiye'den akıllı ulaşım sistemlerinde atak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan, yerli ve milli kaynaklardan faydalanan, sürdürülebilir akıllı bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla eylem planı hazırladı. 

Akıllı ulaşım sistemleri uygulama koridoru!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, yakın dönemde akıllı ulaşım sistemleri uygulama koridoru oluşturacaklarını açıkladı...

Hüseyin Keskin: Sultanbeyli'nin ulaşım sorununu çözeceğiz!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, "Sultanbeyli, akıllı şehircilik uygulamalarıyla yaşam kalitesini artıracak. Yenidoğan, Devlet Hastanesi, Çeşme Durağı arasında yeni metro hattını ilçemize kazandırarak ulaşım sorununu köklü bir şekilde çözmeye devam edeceğiz." dedi...

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Düzce Akçakoca Orhangazi Ortaokulu, kent müzesi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt, Düzce Akçakoca'da devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Kurt, Orhangazi Ortaokulu'nun kent müzesine dönüşeceğini ifade etti.

Akçakoca ulaşım Haberi

Akçakoca ulaşım

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, bayram tatilinde ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler nedeniyle 25 bin olan nüfuslarının 130 binler seviyesine yaklaştığını belirterek, " Oteller ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı" dedi.


 Yemenici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akçakoca'nın bölgenin en önemli tatil alanı olduğunu ve ulaşım kolaylığı açısından da vatandaşlar tarafından ilgi gördüğünü söyledi.


Bayram tatilini Akçakoca'da geçirmek isteyen vatandaşların ilçeye adeta akın ettiğini anlatan Cüneyt Yemenici, şöyle konuştu:


"Bayram tatilinde ilçemize gelen yerli ve yabancı turist nedeniyle 25 bin olan nüfusumuz 130 binler seviyesine yaklaştı. Oteller ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Esnafımız durumdan çok memnun. Nüfus artışı nedeniyle güvenlik önlemlerini de artırdık. Sahillerde kurtarma ekiplerimiz mevcuttur. İlçede herhangi bir durum yaşamamak için ekiplerimizle beraber çalışıyoruz."


Bayram tatilinden sonra da...