28 / 07 / 2024

Akçakoca yıl

Akçakoca yıl

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Düzce'ye yılda yağan yağışın dörtte biri düştü. Bölgede hasar tespit çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Hatice Kolçak: Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşması mümkün mü? İşte hayaller ve gerçekler...

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan bugün 2024 yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Beklentiyi değiştirmeyen Karahan mücadeleye devam edeceklerini açıkladı. Açıklamanın ardından Hatice Kolçak Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşmasının mümkün olup olmayacağını sordu.

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....

Mostar Mahal Başakşehir 1 yıl sonra teslim!

Mostar Mahal Başakşehir projesinden yüzde 50 peşinat ve 8 taksitle konut sahibi olunabiliyor. Mostar Mahal projesindeki konutların teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı! Hemen siz de bir göz atın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı... Hemen siz de bir göz atın...

Koçak'tan dev fırsat! Pırlantada net yüzde 50 indirim! İşte Koçak 5 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta yüzük, pırlanta bileklik, pırlanta kolye, pırlanta set ve altın bilezik koleksiyonları ile sizlere stilinizi en ışıltılı ve şık haliyle tamamlama ayrıcalığı tanıyan Koçak'ta net yüzde 50 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

Torunlar GYO Başakşehir parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Başakşehir parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Referans Başakşehir Vadi Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İİstanbul İli Başakşehir İlçesi Başak Mahallesi 1284 Ada 2 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Başakşehir Vadi Projesine ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO Suadiye Ak Apartmanı Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Suadiye Ak Apartmanı projesine ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO Başakşehir parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Kısım ve Hoşdere Mahalleleri'nde yer alan 8 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Evleri 4. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, ''Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4" 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Akçakoca yıl Haberi

Akçakoca yıl

Düzce'de son yılların en büyük sel felaketlerinden birini meydana geldi. Gölyaka, Cumayeri ve Akçakoca ilçelerinde önceki gün başlayan sağanak yağış, sel ve heyelana neden oldu. Melen Çayı ve dereler taştı. 17 köy yolu ulaşıma kapanırken, araçlar suya kapıldı. 219 kişi helikopterlerle kurtarıldı.

CESEDİ BULUNDU

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Akçakoca'ya bağlı Esmahanım Köyü'nde meydana gelen Nilgün Kaplan (39), çocukları Funda (9), ikizleri Sinem ve Sanem (7) ile Cengiz (55)- Fatma Töngel (42) çifti ile çocukları Kağan (3) sel sularına kapıldı. Kurtarma ekipleri, kayıp 4'ü çocuk 7 kişiyi bulmak için çalışmalara başladı. Selden en çok etkilenen bölgelerden Esmahanım ile Uğurlu Köyü arasındaki dere yatağında bir kişinin cesedine ulaşıldı. Cesedin, kayıp olarak aranan Fatma Töngel'e ait olduğu saptandı.

TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ

Başkan Erdoğan, Düzce'de yaşanan...