25 / 05 / 2024

akçakocada tatil fırsatı

akçakocada tatil fırsatı

Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı ( SOS ) " Yaşlılar Haftası " nedeniyle program düzenledi. Etkinlikte çekiliş heyecanı yaşandı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Anneler Günü'ne özel olarak yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca vade farksız 30 ay taksit ve yüzde 20 peşinatla devremülk sahibi olunabiliyor. 

Akyapı Ticarethane Hadımköy ve Başakşehir'de projelerinde 24 aya varan vade fırsatı!

Akyapı tarafından hayata geçirilen Ticarethane Hadımköy ve Ticarethane Başakşehir projelerinde  24 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Altın için alım fırsatı! Ons altın 2.018 dolara geriledi!

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Altındaki bu düşüş yatırımcılar için birer akım fırsatı sunuyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Natura Çakırlar Plus vade farksız taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Natura Çakırlar Plus'ta vade farksız taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Natura Çakırlar Plus'ta hangi tip konutlar var? Konut büyüklükleri ne kadar? 

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatı!

Master Sonsuz Tatil Köyü Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Mostar Mahal Başakşehir yüzde 50 peşin kalanı 8 ay vade fırsatıyla!

Mostar Mahal Başakşehir projesi Başakşehir Vadi Konakları'nın hemen yanında yükseliyor. İntes Group imzasıyla hayata geçirilen projede yüzde 50 peşin, kalanı 8 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Mostar Mahal Başakşehir ile ilgili detaylar...

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatı!

Nezihpark Bahçekent, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Aydur İnşaat imzasıyla Başakşehir Bahçekent'te inşa ediliyor. Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatıyla satışta. Peki Nezihpark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

akçakocada tatil fırsatı Haberi

akçakocada tatil fırsatı

Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı, SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezleri Yaşlılar Lokali üyeleri ile Yaşlılar Hizmet Merkezi üyeleri katıldı. Çekiliş yapılan etkinlikte 30 yaşlı Akçakoca'da tatil yapma imkanı da elde etti. 



EŞLİK ETTİLER 

Yaşlılar Haftası ile ilgili sunumların ardından Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Aile Yaşam Merkezi Halk Oyunları ekibinin sahnelediği horon gösterisi ile yaşlılar Karadeniz yöresine yolculuk yaptı. Kemençeye dayanamayan bazı üyeler ilerleyen yaşlarına rağmen halk oyunu ekibine eşlik etti. Programın sonraki bölümlerinde sahne alan Planet Aile Yaşam Merkezi'nin yaşlı üyelerinden oluşan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koroları ve saz heyeti beğenildi. 



Habertürk...