14 / 05 / 2024

Akçaray tramvay güzetgahı

Akçaray tramvay güzetgahı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği Akçaray tramvay projesinde alt yapı çalışmaları başladı. Akçaray tramvay projesinde alt yapı çalışmaları kapsamında Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta çalışmalara başlandı.

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Ankaralılara resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre başkentteki Nostaljik Tramvay seferlere başladı. Peki, Gölbaşı nostaljik tramvay güzergahı neresi? Ankara'daki nostaljik tramvay hangi duraklardan geçecek? İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları...

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Gümüşün füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti. Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

Altında çok büyük deprem! Altının 15 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın

Yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Ekonomist İslam Memiş, gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı, bu şok rakamı duyanlar mıh gibi çakıldı... Hemen göz atın...

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Yerli üretim Başak’ta fiyatlar güncellendi. Başak 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin yerli üretim traktörü Başak Traktör, traktör ve diğer tarım ürünlerinde fiyat listelerini güncelledi. Kabinli, gölgelikli ve klimalı seçenekleriyle dikkat çeken Başak’ın fiyat listesini sizler için derledik.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 (Ziya Gökalp) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Akçaray tramvay güzetgahı Haberi

Akçaray tramvay güzetgahı

Akçaray tramvay projesinde alt yapı çalışmaları kapsamında Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta çalışmalara başlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği Akçaray tramvay projesinde alt yapı çalışmaları başladı. Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta deplase çalışmalarına başlayan ekipler, güzergahta bulunan kanalizasyon, elektrik, doğalgaz, telefon, yağmur ve içme suyu gibi tüm alt yapıların yerini değiştirecek.



YAHYA KAPTAN’DAN BAŞLADI

Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta yapılan çalışmalar kapsamında yolun bir şeridi trafiğe kapatıldı. Bir şeritten trafik akışının sağlandığı Salkım Söğüt Sokak’ta asfalt trimer kazısına başlandı. Kazınan asfalt kamyonlara yüklenerek çalışma bölgesinden alınırken, asfalt kazı çalışmalarının ardından Akçaray güzergah hattı altındaki elektrik, doğalgaz, su ve kanalizasyon gibi alt yapıların yerleri değiştirilecek. Tramvayın geçeceği güzergah altında hiçbir alt yapı bulunmayacak.


TRAFİK AKSATILMIYOR

Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta trafik akışının engellenmemesi için...