15 / 05 / 2024

akdeniz 3.7 şiddetinde deprem

akdeniz 3.7 şiddetinde deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 17.43'te merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 3,7 büyüklüğünde deprem oluştu...

Prof. Dr. Ahmet Ercan o ili işaret ederek uyardı: 7 şiddetinde deprem bekliyorum!

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Ercan o ili işaret ederek 7 şiddetinde deprem beklediğini açıkladı. İşte son dakika deprem uyarısı...

33 istasyonun 4.6 dediği dün geceki Hatay depremini, AFAD 3.7 olarak açıkladı! Uzman isim Kandilli'den veri istedi!

Gece yarısı saat 01:32'de Hatay'da deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 3.7, AFAD ise 3.8 olarak açıkladı. Maden Teknolojisi ve Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli, 33 istasyonun depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıkladığını söyledi. İşte İçelli'nin o paylaşımı...

Çin'de konut satışları yüzde 3,7 düştü!

Çin Ulusal İstatistik Bürosu tarafından açıklanan verilere göre Çin'de konut satışları olumsuz seyrine devam ediyor. Açıklanan resmi rakamlara göre konut satışları, ocak-ekim döneminde döneminde yüzde 3,7 düşüş gösterdi.

Bu il için deprem uyarısı: 6-7 şiddetinde olabilir!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremleriyle ilgili olarak 3 ay önceden uyarılar yapan Malatya Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Erkan Özgür, şimdi de Ovacık hattına dikkat çekti. Özgür yaptığı açıklamada 6-7 şiddetinde deprem beklediğini söyledi.

Son dakika! Bitlis’te 3.5 şiddetinde deprem!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Bitlis’te 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Saat 04.53’te yaşanan deprem, yerin 5 km derinliğinde oldu.

SON DAKİKA! Ege’de 3.5 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Ege Denizi’nde 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, 23.56’da Kuşadası Körfezi’nde yaşandı.

Akdeniz’de 3.7 şiddetinde deprem! O il sallandı!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Antalya’da 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Saat 19.56’da meydana gelen depremin AFAD da 3.6 şiddetinde olduğunu duyurdu.

SON DAKİKA! Akdeniz’de 3.8 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Akdeniz’de deprem meydana geldi AFAD, depremin 3.8 şiddetinde olduğunu, Kandilli Rasathanesi ise 3.6 şiddetinde olduğunu duyurdu.

Son dakika! Akdeniz’de 4 şiddetinde deprem!

AFAD’dan edinilen bilgilere göre, Akdeniz’de 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, saat 03.36’da ve yerin 43.9 km derinliğinde yaşandı.

Son Dakika! 3.9 şiddetinde deprem

Son dakika deprem haberleri. AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre 3.9 şiddetinde bir deprem gerçekleşti. İşte detaylar...

3.6 şiddetinde deprem! O il yine sallandı!

6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından yaklaşık 9 ay geçmesine rağmen bölgede artçı sarsıntılar olmaya devam ediyor. Son olarak, AFAD’ın paylaştığı verilere göre, Malatya’da 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi.

Son dakika! 3.8 şiddetinde deprem oldu

Özellikle son dönemlerde ülkenin dört bir yanında olan depremler halkı tedirgin etmeye devam ediyor. AFAD’ın paylaştığı verilere göre, İzmir'de 3.8 şiddetinde deprem meydana geldi.

Son dakika! 3.7 şiddetinde deprem! O il yine sallandı!

Özellikle son dönemlerde ülkenin dört bir yanında artan artçı sarsıntılara bir yenisi daha eklendi. AFAD’ın paylaştığı verilere göre, Muğla’da 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi.

akdeniz 3.7 şiddetinde deprem Haberi

akdeniz 3.7 şiddetinde deprem


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 17.43'te merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 3,7 büyüklüğünde deprem oluştu.


Deprem, yerin 40.98 kilometre derinliğinde...