30 / 06 / 2024

akdeniz kaldırımları yenileniyor mu

akdeniz kaldırımları yenileniyor mu

Akdeniz Belediyesi Meclis Toplantısı, Eş Başkan Fazıl Türk başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıda, Akdeniz ilçe sınırları içinde bulunan sokakların kaldırımlarının parke taşıyla kaplanması ve kaldırım bordürlerinin yenilenmesine karar verildi.

Yayalar dikkat! Kaldırımlara ilişkin yeni düzenlemeler geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yaya yolları, kaldırımlar ve yürüyüş yollarının tasarım kalitesinin yükseltilmesi amacı ile yürüttüğü mevzuat çalışmasını bitirdi. Buna göre, "Yaya Yolları ve Kaldırımların Tasarım Kuralları Hakkında Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Rusya’nın gaz kozu işe yaradı! Bir ülke yaptırımları kaldırdığını açıkladı

Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş sonrası hem ABD hem de AB ülkelerinin yoğun yaptırımlarıyla karşı karşıya kalan Rusya elindeki gaz kozunu kullanmaya başlamıştı. Kış öncesi donmaktan korkarak yaptırımlardan vazgeçen ilk ülke Hollanda oldu.

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Antalya Müzesi yeniden ihya edilerek ayağa kaldırılmalı!

Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık, Antalya Müzesi'nin yeniden ihya edilerek, ayağa kaldırılması önerisinde bulundu.

Turizm yatırımları için Yatırım İzleme Kurulu önerisi!

TÜROB yönetimi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret etti. TÜROB heyeti, Bakan Ersoy’a bir rapor hazırladı. Raporda, turizm yatırımlarındaki plansızlığın ortadan kaldırılması için Yatırım İzleme Kurulu'nun oluşturulması önerildi.

Blg Akdeniz Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Blg Akdeniz Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sevil Temo tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Sakarya Karasu'nun kaldırımları yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Ankara'nın kaldırımları yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'te Karşıyaka ve Cebeci Asri Mezarlığı başta olmak üzere merkez ve çevre ilçelerdeki mezarlıklarda yol ve kaldırımları yeniledi.

Antalya Konyaaltı'nın kaldırımları yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı İlçesi’ndeki sorumluluğu bulunan caddelerde eskiyen kaldırımları yenileyerek, modernize etti.

Gaziosmanpaşa`nın kaldırımları estetik görünüme kavuşuyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin asfalt ve kaldırımlarını yenileme çalışmalarını ara vermeden tüm hızıyla sürdürüyor. Daha önce asfalt çalışması yapılan Göçmenler Sokak’ın kaldırımları da estetik bir görünüme kavuşturarak yenilendi.

akdeniz kaldırımları yenileniyor mu Haberi

akdeniz kaldırımları yenileniyor mu

Akdeniz Belediyesi Meclis Toplantısı, Eş Başkan Türk başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Akdeniz ilçe sınırları içinde bulunan sokakların kaldırımlarının parke taşıyla kaplanması ve kaldırım bordürlerinin yenilenmesi için Meclis tarafından Eş Başkan Türk'e, İller Bankası'ndan borçlanma yetkisi verildi. 


Akdeniz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Konferans salonunda düzenlenen Temmuz ayı olağan Meclis Toplantısı, yoklama ile başladı ve bir önceki birleşim tutanak özetinin oyianmasıyla devam etti. Meclis'in 3'üncü gündeminde ise, Akdeniz ilçe sınırları içerisinde bulunan sokakların kaldırımlarının parke taşı ile kaplanması ve kaldırım bordürlerinin yenilenmesiyle ilgili olarak Eş Başkan Fazıl Türk'e, İller Bankasından borçlanma yetkisi verilmesine ilişkin madde görüşüldü. Toplantıda ilk olarak aynı konuyla ilgili olarak 2 Haziran 2015 tarihinde alınan Meclis kararı iptal edildi. Sonrasında ise ilgili gündem maddesi yeniden görüşüldü ve Meclis üyelerinin oyçokluğu...