23 / 07 / 2024

akdenizde ard arda deprem meydana geldi

akdenizde ard arda deprem meydana geldi

Akdeniz’de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet Ve Acil Durum Yönetimi Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre Akdeniz’de Fethiye açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Arda Turan’ın annesi Yüksel Turan'a kaçak yapı cezası! 

Çiçeği burnunda teknik direktör Arda Turan'ın büyüdüğü Bayrampaşa'daki baba evinde kaçak yapılaşmaya gidildiğinin ortaya çıkmasının ardından anne Yüksel Turan'a dava açılmıştı. 5 yıl hapsi istenen Yüksel Turan'ın 10 ay hapse mahkum edilmesine karar verildi.

Gümüşhane'de 4,3 büyüklüğünde deprem! Ard arda 17 deprem kaydedildi....

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Bu süreçte, düşük büyüklüklerde bu saate kadar 17 deprem kayıtlara geçti. İşte detaylar...

Halkbank'tan ard arda kampanya! O paralar geri ödenecek

Bankaların gerçekleştirdiği kampanyaların arasına Halkbank'tan da muhteşem bir ilan yapıldı. Alışverişlerinizi eğlenceli hale getirecek kampanyada müşterilerine 400 TL para iade kampanyasını başlattı. Peki para iadesi neye göre yapılıyor? İşte detaylar.

Yola çıkacak olanlar dikkat; Benzin fiyatlarına çok büyük zam! Böylesi görülmedi

Akaryakıt fiyatlarına son günlerde peş peşe gelen zam haberleri araç sahiplerinin canını sıkmaya başladı. Benzine ard arda gelen zamlar fiyatların oldukça yükselmesine sebep oldu. İşte güncel benzin ve motorin fiyatları…

Ayçiçek yağına ard arda indirimler geliyor! Migros'ta ayçiçek yağının 1 litresi 33,90 TL'den satışta

Ayçiçek yağı ücretlerinde meydana gelen zamlı aşama sonrasında pek çok vatandaş zorlu zamanlardan geçerken, ayçiçek yağı ücretlerine gelen zamlar vatandaşların geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına sebep olmuştu.

Ve otomobil piyasasında tüm dengeleri değiştirecek o tarih belli oldu; 280 bin TL'lik otomobil Türkiye'de

Yükselen otomobil fiyatlarının ardından dev markalar ard arda hamleler yaparak uygun modelli otomobiller için harekete geçti. Uzun bir süredir merakla beklenen ve 280 bin TL civarında bir fiyata satılacağı bilinen model sonunda Türkiye’ye geldi. İşte detaylar...

Bakanlıktan ard arda müjdeler geliyor! PTT şubelerinden 1.100 TL'nizi hemen alın

Gereksinim sahibi ve dar gelirli ailelere yönelik peşin ödemeleri yeniden gündeme gelmiştir. Başvuruların geçtiğimiz zamanlarda başlamış olup son başvuru tarihi yaklaşmıştır. Başvuruda bulunan vatandaşlara 1.100 TL destek ödemesi yapılması planlanmaktadır. 

Ayçiçek yağına indirimler ard arda geliyor! 5 litresi 133,90 TL'ye düştü

Artık marketlerin indirim reyonlarını süsleyen ayçiçek yağına bir indirim de Migros'tan geldi. Ayçiçek yağına gelen indirim ile beraber ayçiçek yağı ihtiyaçlarını gidermek isteyenler sıraya girdi. Peki indirim sonrası ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu?

Migros'tan ard arda indirimler! Ayçiçek yağı 2'li alımlarda ise 29,90 TL'ye geriledi

Ekonomik sorunlar sebebiyle vatandaşlar mutfak masraflaını kısmak mecburiyetinde kaldı. Temel gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, bir marketin internet alışverişlerinde yüzde 26 indirimli satışa sunuldu. İşte, Migros'un ayçiçek yağı fiyatı.

Nisan endeksi açıklandı! İhracatta büyüme devam ediyor

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye İmalat sahası İhracat alanı Endeksi Nisan'da 53,1 oranında meydana geldi. Endeks ard arda üçüncü ay eşik değer olan 50'nin üstünde kalarak ihracat iklimindeki iyileşmenin devam ettiğini gösterdi. 

Carrefour'dan 5 litre ayçiçek yağına görülmemiş indirim geldi! Fiyatlar resmen dip yaptı

Ayçiçek yağın rekor indirim CarrefourSA'dan geldi. Ard arda yapılan zamlara bir yenisi daha eklendi ve 5 litre Yudum ayçiçek yağının satış fiyatı resmen dip yaptı. İşte indirime ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Ev hanımları bu haberi duyunca çılgına dönecek! Flaş avantajlar ard arda açıklanıyor! Maaşlarınız bu kadar olacak

Hükümet yetkilileri sürat kesmeden destek ve imkanlarını vatandaşla buluşturmaya devam ediyor. Ev kadınları ve annelere erken emeklilik ve sigortalı olmaları için planlanan yasal düzenlemenin ayrıntıları haberimizde.

Bunu yaparsanız anında 10.614 TL alacaksınız! Bu habere hemen bakın

Destek ödemeleri bağlamında açıklamalar ard arda geliyor. Koşulları taşıyan vatandaşların başvuru yapması halinde 2.604 TL ödeme yapılacak. Başvuru ayrıntıları belli oldu.

akdenizde ard arda deprem meydana geldi Haberi

akdenizde ard arda deprem meydana geldi

Akdeniz’de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet Ve Acil Durum Yönetimi Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre Akdeniz’de Fethiye açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Saat 09.41 yaşanan sarsıntı 23.9 kilometre derinlikte kaydedildi.Akdeniz’de, Saat 01.20’de 4.9, saat 08:23’te ise 4,1 büyüklüğünde 2 ayrı deprem...