23 / 07 / 2024

akdenizde deprem yaşandı

akdenizde deprem yaşandı

Akdeniz’de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet Ve Acil Durum Yönetimi Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre Akdeniz’de Fethiye açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Aile Bakanlığı destek ödemesinde deprem! Resmen açıklandı

Aile Bakanlığı destek ödemesi Türkiye'de birçok vatandaşımızın yararlandığı bir ödemeydi. Ancak Aile Bakanlığı destek ödemesi konusunda adeta büyük bir deprem yaşandı.

Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem oldu!

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında akşam saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği kaydedildi. AFAD tarafından yapılan açıklama kapsamında, Muğla Datça'da akşam üstü derinliği 6.97 km olan deprem yaşandığı kaydedildi.

TL'de parası olanlar dikkat! Son dakika gelişmesi yaşandı

Türk Lirası'nda parası olan vatandaşları ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Son dakika bilgisine göre TL'de önemli bir durum var.

TÜİK açıkladı! Konaklama fiyatlarında rekor artış yaşandı!

Türkiye’de konaklama tesislerinin 1 gecelik oda fiyatı haziran ayında geçen senenin yine aynı dönemine oranla yüzde 73 artış gösterdi. En çok oda fiyatı artışı ise yüzde 97 ile Mersin’de yaşandığı kaydedildi.

Prof. Dr. Naci Görür 4,4 büyüklüğündeki deprem sonrası fay hatlarını tek tek saydı: Deprem üretme kapasitesine sahip!

Çorum'da dün akşam 4,4 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür de resmi X hesabı üzerinden önemli bir açıklama yaptı. İşte Naci Görür'ün o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Kayseri'de 4 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan son dakika deprem açıklaması geldi. Paylaşılan detaylara göre Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem yaşandı.

AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta korkutan deprem, 56 bin artçı deprem yaşandı...

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD deprem hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

İzmir açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde ve yerin 9.18 kilometre derinliğinde bir deprem yaşandığını açıkladı.

Bolu'daki 4,2'lik depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür'den haritalı açıklama geldi: Biri kırılmış olmalı!

Bolu'da saat 01.03'te 4,2 büyüklüğünde deprem yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, yürekleri ağza getiren depremden sonra sosyal medya hesabından haritalı paylaşım yaparak açıklamalar yaptı. Görür, Bolu’nun kuzeyindeki fay hatlarına dikkat çekerek "Bunlardan biri kırılmış olmalı" diye konuştu.

Elazığ'da 4,2 büyüklüğünde deprem!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Elazığ'da saat 16.26'da derinliği 9 kilometre olan bir deprem yaşandı.

Son dakika! Malatya'da 4,6 şiddetinde deprem!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 12:34’te meydana gelen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi.

akdenizde deprem yaşandı Haberi

akdenizde deprem yaşandı

Akdeniz’de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet Ve Acil Durum Yönetimi Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre Akdeniz’de Fethiye açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Saat 09.41 yaşanan sarsıntı 23.9 kilometre derinlikte kaydedildi.Akdeniz’de, Saat 01.20’de 4.9, saat 08:23’te ise 4,1 büyüklüğünde 2 ayrı deprem...