05 / 05 / 2024

akfen ceo selim akın

akfen ceo selim akın

Akfen'in genel müdürü (CEO) İbrahim Süha Güçsav emekli oldu ve bu nedenle görevinden ayrıldı.  Güçsav'ın koltuğuna Selim Akın oturuyor....

Akfen GYO'nun yıllık kira hedefi 50 milyon dolar!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO’su Selim Akın, 2024 ve 2025 yıllarında yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini açıklayarak yıllık kira hedeflerinin 50 milyon dolar olduğunu açıkladı. 

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 34 milyon 331 bin 344 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, Selim Akın, İrfan Erciyas ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Pandemi holdingleri ve sektörleri nasıl etkiledi?

2020 holdingler için portföylerini dengede tutma yılıydı. Birçok holding, zor dönemde ayakta kalmak için çeşitlendirilmiş iş stratejisi ve dengeli portföy yönetiminden faydalanıyor. Akfen Holding CEO'su Selim Akın ve Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı yöntemlerini anlattı...

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Akfen Holding'de Selim Akın dönemi!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, aynı zamanda Akfen Holding'in yeni CEO'su oldu..

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Akfen'in yeni CEO'su Selim Akın oldu!

Akfen'in genel müdürü (CEO) İbrahim Süha Güçsav emekli oldu ve bu nedenle görevinden ayrıldı.  Güçsav'ın koltuğuna Selim Akın oturuyor....

Casper’ın CEO’su Lamprecht'ten mega projelere övgü dolu sözler!

Casper’ın CEO’su Lamprecht, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Marmaray gibi projelerin hepsini kullandığını belirterek, “Dünyanın neresinde böyle tüneller var. Harika bir iş” diye konuştu. 

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

akfen ceo selim akın Haberi

akfen ceo selim akın

Akfen Holding Yönetim Kurulu, şirket genel müdürü (CEO) İbrahim Süha Güçsav'ın şirketten emeklilik dolayısıyla ayrılması talebini kabul etti. Genel müdürlük (CEO) görevine Selim Akın atandı.

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Akfen Holding Yönetim Kurulu'nun 06.01.2020 tarihli kararı ile Şirketimiz Genel Müdürü (CEO) İbrahim Süha Güçsav'ın Şirketimizden emeklilik dolayısıyla ayrılması talebinin kabulüne, 13/01/2011 tarih ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 367. ve 371. Maddeleri çerçevesinde düzenlenen, Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edilen Şirketimiz Yönetim İç Yönergesi kapsamında temsil ve ilzama yetkili olmak üzere 3 (üç) yıl süreyle bağlı ortaklığı bulunduğumuz Akfen Altyapı Holding A.Ş'nin halen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve CEO'luğu görevini de yürüten Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın'ın Şirket Genel Müdürü (CEO) olarak atanmasına, atamanın ticaret siciline tescil ve ilanı...