03 / 05 / 2024

Akfen GYO bağlantı kurulacak şirket yetkilileri

Akfen GYO bağlantı kurulacak şirket yetkilileri

Akfern Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı. Akfen GYO açıklaması haberimizin içindeki ekte yer alıyor...

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

Akfen GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Akfen GYO mevcut 900 milyon TL olan ödenmiş sermayesinin, emisyon primlerinden karşılanmak üzere 400 milyon TL artırılması ve 1 milyar TL olan Kayıtlı Sermaye Tavanının aşılarak 1 milyar 300 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin SPK'ya başvuruda bulundu.

Akfen GYO sermayesini 900 milyon TL'ye çıkardı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde Akfen GYO'daki son durumu kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın '8 ayda özkaynağı 2.1 milyar, sermayeyi 900 milyon liraya çıkardık' başlıklı yazısı...

Akfen GYO sermayesini 900 milyon TL'ye çıkaracak!

Akfen GYO tarafından çıkarılmış sermayesinin 555 milyon 353 bin 668 Türk Lirası bedelli artırılarak 900 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin SPK'ya başvuru yapıldı. 

Hamdi Akın, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

Akfen GYO'nun 2020 yılı faaliyet raporu güncellendi!

Akfen GYO, TTK'nın 199.maddesi uyarınca hazırlanan Şirket Bağlılık Raporu'nun sonuç kısmı eklenmiş haliyle 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait faaliyet raporunu yayınladı.

Akfen GYO'nun sermaye artışı hisse fiyatı 3,95 TL oldu!

Akfen GYO tahsisli sermaye artışının yapılabilmesi için SPK ve Borsa İstanbul'a başvurdu. Sermaye artışına konu hisse fiyatı 3,95 TL olarak belirlendi. 

Akfen GYO 3 değerli tesisi almak için SPK'ya başvurdu!

AKFEN GYO koronavirüs etkileri nedeniyle Sermaye artırımı için SPK’ya başvuru yaptı.

Akfen GYO 170 milyon TL'lik tahvili paya dönüştürdü!

Akfen GYO, 3 yıl vadeli olarak ihraç edilen 170 milyon TL'lik yıllık yüzde 12 faizli paya dönüştürülebilir tahvilinin PDT'nin şarta bağlı sermaye artırımı yapılması suretiyle paya dönüştürülmesine karar verdi. 

Akfen GYO'dan 177.7 milyon 728 Euro'luk kredi yapılandırması!

Akfen GYO, mevcut borç tutarı olan 177 milyon 728 bin Euro'nun 10 yıl vadeli olarak yeniden yapılandırılması konusunda mutabakata varıldı ve  kredi sözleşmelerinin bu kapsamda tadil edilmesi çalışmalarına başlandı. 

Akfen GYO'nun sermaye tavanı yetki süresi 5 yıl uzadı!

Akfen GYO'nun kayıtlı Sermaye Tavanı muhafaza edilerek, Yönetim Kurulunun Kayıtlı Sermaye Tavanı ile ilgili yetki sürelerinin, 2020-2024 yılları arası 5 yıl süreyle uzatılması hususunda SPK'ya başvurdu.

Akfen GYO'nun 19 oteli kapılarını yeniden açtı!

Akfen GYO'nun Corona Virüs (COVID-19) salgınının seyahat ve konaklama sektöründe sebep olduğu büyük gerilemeye paralel olarak Mart Ayı'ndan kapılarını kapatan  19 oteli faaliyete başladı. 

Akfen GYO'nun Zeytinburnu arsasının tahsis süresi 49 yıl uzatıldı!

Üzerinde Zeytinburnu Novotel ile Ibis otellerinin bulunduğu hazine arazisinin kesin tahsis süresi, Akfen GYO'nun Kültür ve Turizm Bakanlığı'na yaptığı başvurunun onaylanması ile 22 Aralık 2018'den itibaren 49 yıla uzatıldı...

Akfen GYO bağlantı kurulacak şirket yetkilileri Haberi

Akfen GYO bağlantı kurulacak şirket yetkilileri


Akfern Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı.



Detaylı bilgi için