21 / 05 / 2024

akfen gyonun ortaklığı

akfen gyonun ortaklığı

Akfen Holding A.Ş'nin Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda sahip olduğu hisse adedi, 104.656.831 adet oldu. Bu kapsamda Akfen GYO'daki payı ise yüzde 56,88'e ulaşmış oldu...

Akfen GYO'nun kira gelirleri ilk yarıda yüzde 302 arttı!

Akfen Gayrimenkul Ortaklığı’nın (Akfen GYO) gelirleri 2021'in ilk yarısında geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 182 arttı. 2021'de 21 otel, 2 öğrenci yurdu, 1 ofis binasından meydana gelen portföyün Euro bazında toplam kira geliri, Haziran 2021'de yüzde 302 oranında arttı.

Akfen İnşaat ve Akfen GYO Adi Ortaklığı kuruldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat ve Akfen GYO ortak oldu.

Akfen GYO'dan bağlı ortaklık devri açıklaması!

Akfen GYO bağlık ortaklık devriyle alakalı olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Akfen Holding, EBRD ve IFC ile ortaklık sözleşmesi imzaladı!

Tamamı yenilenebilir kaynaklardan oluşan bir platform kuran Akfen Holding, bu girişimi büyütmek için EBRD ve IFC ile ortaklık sözleşmesi imzaladı.

Novotel Karaköy'de hizmete giriyor!

Dünyada 3800 otel ile hizmet veren dev otelcilik zinciri AccorHotels, Akfen GYO ortaklığında turizm yatırımlarının Türkiye'deki 14. halkası Novotel İstanbul Bosphorus Oteli Karaköy'de misafirleriyle buluşturuyor.

Akfen Bağlı Ortaklık Birleşme Kararını açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Bağlı Ortaklık Birleşme Kararının açıkladı.

Akfen Holding inşaat şirketlerini yeniden yapılandıracak!

Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

Akfen Holding inşaat şirketlerini yeniden yapılandıracak!

Akfen, inşaat ve enerji şirketlerini yeniden yapılandıracak. İlk adımı olarak Akfen Holding'in, bağlı ortaklığı Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş'de bulunan payları Akfen Altyapı Danışmanlık A.Ş'ye devredilecek.

Akfen, güneş ve termik enerji şirketlerinin peşinde!

Türkiye'nin önde gelen altyapı gruplarından Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor. İşte şirketin değişen stratejisi...

Akfen inşaat ve enerji yatırımlarıyla büyüyecek!

Akfen Holding, inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

Akfen inşaat ve enerji şirketlerini yeniden yapılandıracak!

Türkiye’nin önde gelen altyapı gruplarından Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

Akfen İnşaat enerji portföyünü genişletecek!

Türkiye’nin önde gelen altyapı gruplarından Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

Akfen GYO Haziran 2015 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platofmu'nda " Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Haziran 2015 raporunu yayınladı. İşte rapor...

akfen gyonun ortaklığı Haberi

akfen gyonun ortaklığı


Akfen Holding tarafından yapılan açıklama şöyle:


Sermayesinde %56,86 paya sahip olduğumuz Akfen GYO A.Ş. payları ile ilgili olarak 03.01.2014 tarihinde 1,18-1,20 TL fiyat aralığından 33.000 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Akfen GYO A.Ş. sermayesindeki payımız 03.01.2014 tarihi itibarıyla %56,88 seviyesine ulaşmıştır. Yapılan alımlar sonrasında Akfen Holding'in Akfen GYO'da sahip olduğu hisse adedi 9.500.447 tanesi (sermayedeki payı %5,16) BİST'te işlem gören olmak üzere toplam 104.656.831 adet...