03 / 05 / 2024

Akfen İnşaat ABD projesi

Akfen İnşaat ABD projesi

Akfen İnşaat, konut sektöründeki yatırımlarını yurtdışına taşıyor. Firma, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta konut projesi yapacak..

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

ABD'nin Kudüs Büyükelçiliği'ni Limak İnşaat yapmayacak!

Limak İnşaat, "ABD'nin Kudüs Büyükelçiliği'ni Limak İnşaat'ın yapacağı" yönündeki haberlerle ilgili açıklamada bulundu. Limak, açıklamasında "ABD'nin Kudüs Büyükelçiliği'ni Limak İnşaat'ın yapacağı bilgisi gerçeği yansıtmıyor" ifadelerini kullandı. 

Akfen İnşaat ve Akfen GYO Adi Ortaklığı kuruldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat ve Akfen GYO ortak oldu.

Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor.

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Akfen İnşaat yurtdışına açılıyor!

Akfen İnşaat, konut sektöründeki yatırımlarını yurtdışına taşıyor. Firma, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta konut projesi yapacak..

Akfen GYO, Akfen İnşaat'ın gayrimenkullerini değerlendirecek!

Akfen GYO, bugün Yönetim Kurulu Kararı ile Akfen İnşaat'ın elinde bulunan gayrimenkul, menkul ve varlıklarının Akfen GYO bünyesinde değerlendirilmesi için görüşmelere başlanmasına karar verildi.

Tepe İnşaat Amerika pazarında!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından olan Tepe İnşaat, ABD pazarına yöneldi. Firma, Miami, Washington ve Boston'da konut inşaatına başlayacak.

Bulvar Loft Akfen İnşaat fiyat listesi!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar Loft projesi Ankara İncek Gölbaşı'da yükseliyor. Projede toplam 822 daireye yer veriliyor...

Akfen İnşaat'tan yurtdışına hastane planı!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye’de üstlendikleri şehir hastanesi yatırımlarını yurtdışına taşımayı açıkladı. Akın, “Yurtdışına yönelik açılma ve yatırım konusunda benim kişisel bir hedefim var. Bu şirketi oraya da taşımak istiyorum” dedi.

Akfen İnşaat ABD projesi Haberi

Akfen İnşaat ABD projesi

Akfen İnşaat, hayata geçirdiği şehir hastaneleri, öğrenci yurtları, endüstriyel tesisler ve ofis binalarının yanı sıra konut sektöründeki yatırımlarını genişletme kararı aldı. Firma, ürettiği ‘Loft’ markasıyla, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta proje yapacak. 


'Loft' markasıyla 3 konut projesinde 650 milyon liralık yatırımı hayata geçiren firma, yapımına devam ettiği Bulvar Loft ve Bodrum Loft projelerinin tamamlanmasıyla yatırımını 1 milyar 250 milyon liraya çıkaracak.


Akfen İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, yatırım anlamında ABD'nin konut satış fiyatları ve bunun geri dönüş hızı bakımından her dönem cazibesini koruduğunu söyledi. İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılmaya karar vermesinin gayrimenkul sektöründe farklı bir akıma neden olduğunu ifade eden Akın, "Brexit kararı sonrasında Londra'nın Avrupa Birliği dışındaki bir bölgede kalacak olmasıyla finans şehri gücünü kaybedeceğini düşünüyorum....