07 / 05 / 2024

akfen kaç otel açacak

akfen kaç otel açacak

Ekonomik şehir otelciliği konseptiyle 2013 yılında İstanbul, İzmir ve Rusya’da toplam 3 yeni otelini hizmete açan Akfen GYO, dört yeni otelin daha yatırımına devam ediyor.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Kaş’taki kaçak otel meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya Kaş'ta Çukurbağ Yarımadasında 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj işletmesini verdiği soru önergesi ile TBMM gündemine götürdü. 

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Akfen GYO'nun otel gelirleri arttı!

Turizm sektöründe ziyaretçi ve gelirler anlamında yükseliş devam ediyor. Akfen GYO'nun altı aylık finansal sonuçlarında otel gelirleri arttı. 

Akfen GYO’nun otel gelirleri 6 ayda 49 milyon TL’yi aştı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Türkiye’nin turizmdeki yükselişinin desteğiyle, Türkiye, Rusya ve KKTC’de 20 otel ve 1 ofis binasından oluşan portföyünden elde ettiği toplam gelir yüzde 19 artışla 49,1 milyon TL’ye ulaştı

Örtaş İnşaat Kağıthane'de 137 odalı otel yapacak!

Örtaş İnşaat, İstanbul'un Kağıthane İlçesi'ne bağlı Merkez Mahallesi Cendere Mevkiide 137 odalı otel yapacak.. 

Hangi ilde kaç otel açılacak?

Türkiye’de turizm sektörü yeniden yükselişe geçti. Turist sayısı ve gelirlerde yükseliş yaşandı. Turist sayısı ve gelirler artarken otel yatırımları da hızla artıyor. 

Antalya Kaş'ta 5 milyon TL'ye satılık otel ve arsası!

Antalya İli Kaş İlçesi Kalkan Mahallesi Ortaalan Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul ve arsası 5 milyon 95 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Marmaris'te kaçak otel inşaatı devam ediyor!

Marmaris Bozburun’da denize sıfır, kaçak yapılan otel kaymakamlığa ve valiliğe yapılan şikâyetlere rağmen tüm hızıyla devam ediyor.

akfen kaç otel açacak Haberi

akfen kaç otel açacak



Şu an 16 oteli bulunan Akfen GYO, önümüzdeki iki yılda bu sayıyı 20'ye çıkaracak. Şirket, ilk 5 yıldızlı Novotel'i Karaköy'e açacak.


Ekonomik şehir otelciliği konseptiyle 2013 yılında İstanbul, İzmir ve Rusya’da toplam 3 yeni otelini hizmete açan Akfen GYO, dört yeni otelin daha yatırımına devam ediyor. Portföyünde işletmeye açık 16 otel bulunan şirket, önümüzdeki iki yılda işletmeye açık otel sayısını 20’ye, oda sayısını ise 3.641’e yükseltmeyi hedefliyor. Ibis Otel Esenboğa ve Novotel Karaköy’ün ardından 2015 yılında Ibis Otel Tuzla ve Moskova Ibis Otel projelerinin yatırımlarının tamamlanacağını açıklayan Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, “Son iki yılda 5 yeni otelin yatırımını tamamlayarak portföyündeki işletmeye açık otel sayısını 16’ya yükselten şirket, önümüzdeki iki yılda işletmeye açık otel sayısını 20’ye, oda sayısını...