18 / 05 / 2024

Akfen kredi

Akfen kredi

Akfen Yenilenebilir Enerji’ye 13 enerji santralinin yapımı için 102 milyon dolarlık kredi sağlandı.

Akfen GYO'dan 177.7 milyon 728 Euro'luk kredi yapılandırması!

Akfen GYO, mevcut borç tutarı olan 177 milyon 728 bin Euro'nun 10 yıl vadeli olarak yeniden yapılandırılması konusunda mutabakata varıldı ve  kredi sözleşmelerinin bu kapsamda tadil edilmesi çalışmalarına başlandı. 

Akfen’e 102 milyon dolarlık EBRD kredisi!

Akfen Yenilenebilir Enerji’ye 13 enerji santralinin yapımı için 102 milyon dolarlık kredi sağlandı.

Akfen, EBRD'den 102 milyon dolarlık kredi aldı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Akfen Yenilenebilir Enerji’ye toplam 13 enerji santralinin yapımı için 102 milyon dolarlık kredi sağladı...

Akfen GYO 10 yıl vadeli kredi kullandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., mevcut kredilerin refinansmanında kullanılmak üzere toplam 44.000.000 Avro tutarında 2 yılı geri ödemesiz kredi sözleşmesi imzaladığını açıkladı.

Akfen GYO kredi kullandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kredi kullandı. Yapılan kullanım sonrasında Akfen GYO'a ait mevcut tüm kredilerin refinansmanı tamamlandı.

Akfen Gayrimenkul'e 60 milyon euro kredi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bağlı ortaklıklara ait mevcut tüm kredilerin refinansmanında ve yatırımı devam eden projelerin yatırım harcamalarında kullanılmak üzere 60 milyon euroluk kredi sağladı.

Akfen Gayrimenkul'e 60 milyon euro kredi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bağlı ortaklıklara ait mevcut tüm kredilerin refinansmanında ve yatırımı devam eden projelerin yatırım harcamalarında kullanılmak üzere 60 milyon euroluk kredi sağladı.

Akfen GYO 60 milyon Euro kredi kullandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı toplam 60 milyon Euro tutarında 2 yılı ana para geri ödemesiz 10 yıl vadeli kredi sözleşmeleri imzaladı.

Akfen GYO 116 milyon Euro kredi çekti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'na kredi sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. Kredi 2 yılı ana para geri ödemesiz 10 yıl vadeli kredi sözleşmesi 19 Şubat 2015 tarihinde imzalan

Akfen Isparta Şehir Hastanesi için kredi kullandı!

Akfen Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Isparta Şehir Hastanesi için 230.000.000 ABD doları tutarında 3 yılı ana para geri ödemesiz kredi kullandı.

Akfen GYO Karaköy Novotel projesi için kredi sözleşmesi imzaladı!

Akfen Gayrimenkul Ortalığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda bugün Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş. portföyünde bulunan 200 odalı Karaköy Novotel projesinin finansmanı için kredi sözleşmesi imzaladığını duyurdu...

Akfen Holding HES Grubu finansmanını sağladı!

Akfen Holding bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Kredi Sözleşmesi için tahtındaki kredi kullanımına dair ön koşulları yerine getirdiğini ve kredi finansmanını sağladığını belirtti...

Tuna Özener: EBRD'den 40 milyon euro kredi aldık!

Akfen Holding ve Kardan N.V. ortaklığı, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) 40 milyon euro kredi aldı. TASK isimli girişim, kredinin  kredinin 16 milyon euroluk kısmını Dilovası ve Güllük'teki atık su tesislerine aktardı

Akfen kredi Haberi

Akfen kredi

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), 2020 yılına kadar sadece yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarından oluşacak 1.000 MW’lık enerji üretim kapasitesine ulaşmayı hedefleyen Akfen Yenilenebilir Enerji’ye 13 enerji santralinin yapımı için 102 milyon dolarlık kredi sağladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre kredi, toplam kurulu gücü 327 megavat olacak 9 güneş (GES) ve 4 rüzgâr (RES) santralinde kullanılacak. EBRD’nin 52 milyon dolarlık kredi sağladığı 85 megavat gücünde 9 GES projesi Konya, Amasya, Tokat, Van ve Malatya’da kurulacak. EBRD, toplam kurulu gücü 242 megavat olacak Çanakkale’deki Üçpınar, Kocalar, Hasanoba ile Denizli’deki 4 rüzgar projesine ise 50 milyon dolarlık kredi desteği sağlayacak.

Akfen Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Kayrıl Karabeyoğlu, kredinin yatırımlar için önemli rol oynayacağını dile...