28 / 08 / 2024

akg gazbeton münih

akg gazbeton münih

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, bu yıl 14-19 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleşen dünyanın en büyük yapı fuarı BAU Münih 2013’e katıldı.

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eroğlu tarafından kuruldu.

Almanya'daki ev kiraları cep yakıyor!

Almanya’daki ev kiraları ve emlak fiyatı artışlarında Münih liderliğini yine korudu. Konut kiralarıyla ilgili istatistik verilerini yayımlayan statista’nın son yaptığı açıklamaya göre Bavyera’nın başkenti Münih’te ortalama kira bedeli metrekare başına 18 euro 61 cent oldu.

Almanya'da emlak fiyatları artıyor!

Almanya'da emlak yatırımına olan ilgi artıyor. Frankfurt, Münih gibi kentlerde emlak fiyatları sürekli yükseliyor ve satılık yerler giderek azalıyor. 

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Almanya'da konut fiyatları el yakıyor! 

Almanya’da nüfusu bir milyonun üzerinde olan Berlin, Hamburg, Münih ve Köln’de konut fiyatları çok yükseldi. Yükselen konut fiyatlarıyla, çalışanların ev alması neredeyse imkansız hale geldi...

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli Ali Akgün tarafından kuruldu.

Doka sistemleri şantiyeleri akıllandırıyor!

8-14 Nisan tarihleri arasında Münih’de düzenlenen Bauma fuarına katılan Doka, 4 bin 700 metrekare büyüklüğündeki standında yeni sistemlerini ve yenilikçi çözümlerini ziyaretçileriyle buluşturdu.

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

2019 Münih İnşaat Fuarı'na 67 firma katılıyor!

Münih İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına ”BAU 2019” ilk kez Türkiye’den 67 firma katılıyor. İki yılda bir yapılan BAU 2019 Fuarına 250 Bin ziyaretçi bekleniyor.

Münih Havalimanı'nın genişletilmesi ertelendi!

Almanya'nın en büyük 2. havalimanı olan Münih Havalimanı’nın 3. pist ile genişletilmesi 2023'e kadar ertelendi.

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Yangına karşı önlem proje aşamasında alınmalı!

AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, projelerde seçilen malzemelerle yangınların önüne geçileceğini açıkladı. Güvenç, yangına karşı ilk önlemin binaların proje aşamasında alınması gerektiğini söyledi. 

akg gazbeton münih Haberi

akg gazbeton münih

Dünyanın çeşitli bölgelerindeki 41 ülkeden 2 bin 60 katılımcı firmayla 14 – 19 Ocak 2013 tarihleri arasında gerçekleşen BAU Münih Fuarı, sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Türkiye, fuara 35 firma ile katılarak, firma sayısına göre, Almanya, İtalya, Belçika, İsviçre ve Avusturya’nın ardından en çok sayıda firma ile temsil edilen ülkelerden biri oldu.

Önceki yıllardan daha fazla ziyaretçiyi ağırlayan ve yurtdışı pazarlama portföyündeki en önemli iş bağlantılarının sağlandığı fuarda AKG Gazbeton’un özgün tasarımlı standı büyük ilgi gördü. 180 bin metrekarelik alan ve 17 salon ile gerçekleşen fuarda, AKG Gazbeton’un  Türkiye’deki bayileri ve Avrupa’daki distribütörleri de AKG Gazbeton standında yer aldılar.


Yurt dışı satışlarında çoğunlukla blok ürünlere ağırlık veren AKG Gazbeton, fuarda kurduğu nitelikli kontaklarla, sektör profesyonellerine gazbeton ürünlerini tanıtma imkanı buldu. Avrupa ve...