01 / 07 / 2024

AKİADın amacı nedir

AKİADın amacı nedir

Türkiye’deki pazar büyüklüğü 1 milyar doları bulan alüminyum koruma, kapatma ve gölgelendirme sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmalar dernek çatısı altında biraraya geliyor. Dernek,öncelikle sektörü daha güçlü temsil etmeyi amaçlıyor.

Tebernüş Kireçci soruyor: Kentsel dönüşüm nedir, rantsal dönüşüm nedir?

Ülke genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Özellikle büyükşehirlerde kentsel dönüşüm hızla ilerlerken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı üzerinden takipçilerine 'kentsel dönüşüm nedir, rantsal dönüşüm nedir?'' sorusunu sordu. Bakın vat

Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Konut kira artışlarında yüzde 25’lik sınırın mağduriyete yol açtığı söylemleri gelmeye devam ediyor. Peki Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

'Kentsel dönüşümün amacı depreme hazırlık mı, rant mı?' sorusu soruldu! Vatandaşlardan en çok hangi yanıt geldi?

Yöneylem Araştırma tarafından 'Kentsel dönüşümün amacı depreme hazırlık mı, rant mı?' sorusu soruldu. İşte o anketten çıkan sonuçlar...

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarının düştüğü ve düşüşlerin devamının geleceğini söyleyerek yatırımcılara kötü haberi verdi.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsatı açıkladı! Aldınız aldınız... 

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsayı açıkladı. Aldınız aldınız, asıl hareket bu tarihrten sonra olacak.

Kentsel dönüşüm nedir, kentsel dönüşüm nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm, bir bölgenin riskli yapıların yerine yeni ve dayanıklı yapıların inşa edilmesine denir. Bu ifade, belirli bir süreçten oluşur ve süreçte bazı kurallara uyulması gerekir. Peki kentsel dönüşüm nedir ve kentsel dönüşüm nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm hakkındaki detaylar...

Devre mülk nedir? Devre mülkün avantajları nedir?

Devre mülk, mülke ait kullanım hakkı sunan bir özelliktir. Tatil beldesindeki bir gayrimenkul türü olan bu özellik birçok avantaj sunar. Bu noktada devre mülk nedir, devre mülkün avantajları nedir gibi sorular önem kazanıyor. İşte devre mülk ile ilgili bilinmesi gereken detaylar…

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından yükselişe geçerek rekor üstüne rekor kırdı. Gram altın dün 1667 lira oldu. Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Temmuz 2023 altın fiyatları.

Türkiye altın listesine adını altın harflerle yazdırdı! 

Altın ülkeleri sıralamasında Türkiye, dünya dördüncüsü olarak adını listeye altın harflerle yazdırdı. Hem talep hem de rezervler açısından ABD ilk sırada yer alırken bir yıl içinde ons başında en yüksek fiyat artışı Türkiye’de oldu.

AKİADın amacı nedir Haberi

AKİADın amacı nedir

Türkiye’deki pazar büyüklüğü 1 milyar doları bulan alüminyum koruma, kapatma ve gölgelendirme sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmalar dernek çatısı altında biraraya geliyor. Kurucu başkanlığını Becker Antriebe Limited Şirketi Genel Müdürü Volkan Kebir’in yaptığı Alüminyum Koruma Kapatma ve Gölgelendirme Üreticileri ve İşadamları Derneği (AKİAD) öncelikle sektörün daha güçlü temsil edilmesini sağlamayı, ardından da panjurun enerji tasarrufunda sağladığı avantajlar konusunda toplumu bilinçlendirerek, yeni bina projelerinde panjur sistemlerinin standart hale getirilmesini hedefliyor. 


Enerji tasarrufu konusunda panjurun fonksiyonunun bilinmediğinden yakınan AKİAD Başkanı Volkan Kebir, “Binalarda ısı kaybının en çok olduğu bölgeler doğramalar. Avrupa’da bu sorun panjur ile aşılıyor. Türkiye’de ise doğramaların küçültülmesi yoluna gidiliyor. Panjur kullanımı ile enerjiden yüzde 30 tasarruf etmek mümkün. Biz bunun cari açığı önlemede de katkı yapacağını düşünüyoruz. Çünkü Türkiye’nin...