17 / 05 / 2024

Akıllı evler ihtiyaç mı

Akıllı evler ihtiyaç mı

Markalı konut projelerinin ayrıcalıklarından olan akıllı ev sistemleri, teknolojideki gelişmelere paralel her geçen gün kendini yenilerken, sağladığı konfor ve güvenlikle lüksten çok ihtiyaç olmaya başladı.

Akıllı evlere talep arttı! Bu evler depremi saniyeler öncesinde haber veriyor!

Akıllı evler özellikle deprem sonrasında çok fazla talep görmeye başladı. Uzmanlara göre vatandaşlar artık akıllı evleri tercih etmeye başladı.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Tefal RG8577 X-Plorer Serie 75 S Max Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge kaç TL? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge, iki aşamalı temizleme sistemi ve dört kademeli su kapasitesiyle evinizde ihtiyaç duyduğunuz her noktaya giderek kusursuz bir temizlik performansı sunar.

Z kuşağının gayrimenkul tercihi: Akıllı evler!

ADNKS sonuçlarına göre, Z kuşağının gayrimenkul tercihi geleneksel olmayan öncelikler oldu. İnternet ve cep telefonuyla büyüyen gençlerin ilk tercihi akıllı evler oldu.

Akıllı şehirler salgınlara karşı tasarlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, koronavirüs salgınıyla birlikte akıllı şehirlerde yeni bir boyut oluşturmanın gerektiğine ihtiyaç olduğunu belirtti. Suver, "Akıllı şehirlerimizde her türlü yapıyı, hatta mimariyi dahi salgınlara karşı yeniden tasarlamalıyız" dedi...

Akıllı evler yükselişte!

Teknoloji ile birlikte evler daha akıllı hale geldi. Dışarıdayken evinizi ısıtıp soğutabiliyorsunuz, zil çaldığında kapıda kim var diye görebiliyor hatta konuşabiliyorsunuz, elektriği ve prizleri kontrol ederek prizde unutulan ütü korkusuna son verebiliyorsunuz..

Geleceğin akıllı evleri sizi sizden iyi tanıyacak!

Baş döndüren bir hızla gelişen teknoloji, artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Yuva kavramı da bu gelişmelerden nasibini alıyor. Bizi tanıyan, ihtiyaçlarımızı tespit edip çözümler üreten akıllı ev hayali, yarın kadar yakın bir gelecekte telefon aplikasyonları kadar olağan sayılacak.

Hafele akıllı ev çözümleriyle yabancı yatırımcılar arasında fark oluşturuyor!

İnovasyonda global bir model olan Hafele, akıllı çözümleriyle her evi farklı beklentilere uygun hale getiriyor. Hafele Concept sayesinde konut alıcılarıyla empati kuruyor ve ihtiyaçları en uygun şekilde analiz edebiliyor.

Akıllı evler siber saldırganların yeni hedefi!

Akıllı evler şimdilerde siber saldırganların tehditi altında. Akıllı evlerin yaygınlaşmasıyla yeni IoT siber tehditleri de gelişiyor, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde siber suçlular milyarca dolarlık yeni bir endüstri haline gelecek.

Cahit Turhan: Ordu'daki evler akıllandı!

AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ''Akıllı şehirler geliyor. Kentsel dönüşüm geliyor. Akıllı evler geliyor. Bizim insanımız dünyada her şeyin en iyisine layık'' dedi.

Çorum’da yapay zekalı 'akıllı evler' yapılacak!

Hitit Üniversitesi ve Turkuaz Yapı tarafından hayata geçirilen “Akıllı ve Ergonomik Ev Otomasyon Sistemleri” projesiyle ilgili çalışmalar başlıyor.

Evinizin ne kadar akıllı olmasını istersiniz?

Uluslararası birçok şirkette Satış&Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür koltuğuna oturan Ayşe Fügen Arda akıllı evler hakkında yazı kaleme aldı. İşte yazının detayları...

Akıllı evler ihtiyaç mı Haberi

Akıllı evler ihtiyaç mı

Azel Kule Proje koordinatörü Hüseyin Toğay, yeni nesil akıllı ev sistemlerinin sağladığı konfor ve güvenlikle, lüksten çok ihtiyaç olmaya başladığını söyledi. ARAS İNŞAAT sektöründeki rekabet, rakiplerinden bir adım öne çıkmak isteyen projeleri, teknolojinin tüm imkanlarını kullanmaya zorluyor. 



İleri teknolojinin sınırları zorlamaya başladığı akıllı ev sistemleri de yeni konut projelerinin en önemli kozlarından biri haline geldi. Artık, lokasyon. metrekare büyüklüğü, kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi kadar, akıllı ev sistemlerinin neler yapabildiği de konut satın alanların öncelik verdiği kriterler arasına girdi. Başkent in gelişim aksı olan batı girişinde, modern mimarisiyle dikkatleri çeken Azel Kule de akıllı ev sistemlerinin tüm kolaylıklannı müşterilerine sunan projeler arasında yer alıyor. Proje koordinatörü Hüseyin Toğay. yeni nesil akıllı ev sistemlerinin sağladığı konfor ve güvenlikle, lüksten çok ihtiyaç olmaya...