04 / 05 / 2024

Akın Demir kimdir

Akın Demir kimdir

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Avukat Akın Demir, özel sektörün şehre yeterince konut sağladığı savunarak TOKİ’nin eski stadyumun olduğu bölgede vizyon projeyi üstlenmesi gerektiğini söyledi.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Akın Garzanlı’nın hayatı...

Akın Okyay nereden mezun olmuştur? Akın Okyay evli mi, bekar mı?

Akın Okyay kimdir? Akın Okyay hangi mesleği yapıyor? Akın Okyay nereden mezundur? İşte detaylar!

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

İnşaat demir fiyatları çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Gelen indirimle demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Nuri Akın Kimdir?

Nuri Akın kimdir? Nuri Akın’ın mesleği nedir? Nuri Akın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Hamdi Akın kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamdi Akın'ın biyografisi...

Pelin Akın Özalp kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pelin Akın Özalp'ın biyografisi...

Akın Demir kimdir Haberi

Akın Demir kimdir

Yaptığı açıklamada son günlerde TOKİ’nin Gümüşhane’de ekonomik konut iletmesiyle ilgili talepleri ters okuyan Demir, özel sektörün şehrin büyüme hızına göre talebin böyle karşılandığını, hatta talebin üzerinde konut arzı olduğunu belirtti.


TOKİ’nin ülke genelinde kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildiğini, Gümüşhane’de de bir tanesi alt gelir grubu olmak üzere üç tane toplu konut projesi uygulandığını kaydeden Demir, “Bu projelerin en önemli yanı modern şehirleşmenin fişeğini ateşlemiş olmalarıdır. Gümüşhane kamuoyunun da yakından takip ettiği şekli ile Bağlarbaşı Mahallesi Mezarlık alanının yukarısına yeni bir toplu konut uygulamasının yapılması planlanmaktadır. Gümüşhane de özel sektörün kentsel dönüşüme dâhil olması ile büyük ölçüde konut ihtiyacı karşılanmıştır. Oltan Sungurlu Mahallesi Kayalık Mevkiinde yaklaşık 600-700 civarında konut inşa edilmektedir. Bu konutlardan bir kısmı bitme aşamasına gelmiş bir kısmının ise...