15 / 05 / 2024

Akın Öngör bodrumdaki villasını satıyor mu

Akın Öngör bodrumdaki villasını satıyor mu

Bankacılık sektörünün efsane isimlerinden Akın Öngör, Akhisar ile Bodrum arasında mekik dokudu. İki yıl önce Bodrum Türkbükü'ndeki villasını satışa çıkarmıştı. Öngör'ün mülkü hala satılamadı..

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın dibe çakılıyor. Altın yatırımcıları dikati bakmayan kalmasın.

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Altın yatırımcıları dikkat! Hatice Kolçak uyardı: 400 lira birden artacak

Altın fiyatlarına ilişkin öngörüleri ile gündeme yön veren ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcılarını uyardı. İşte Hatice Kolçak'ın altın yorumu...

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

OPEC, küresel petrol talebindeki artış öngörüsünü sabit tuttu!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik artış öngörüsünü sabit tutarak günlük 2 milyon 320 bin varil olarak duyurdu.

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Migros’tan akın ettiren kampanya! Birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim! 5 Ocak’ta bitiyor!

Migros dev bir indirim kampanyasını daha duyurdu. Akın ettiren kampanya ile birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim var. Kampanya 5 Ocak’ta sona eriyor!

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Şahir Talıbaş tarafından kuruldu.

Akın Öngör bodrumdaki villasını satıyor mu Haberi

Akın Öngör bodrumdaki villasını satıyor mu

Akın Öngör, bankacılık sektörünün efsane isimlerinden. 1991-2000 yılları arasında Garanti Bankası'na genel müdürlük yaptı. Bankanın efsane genel müdürlerinden biri olarak anıldı. 

Kariyerinin zirvesindeyken, 55 yaşında kendini emekli etti. 

Bankacılık sektörü için büyük sürpriz olan bu kararının ardından, eşi Gülin Öngör'le birlikte Manisa Akhisar'daki üzüm bağlarında hobi olarak şarap üretmeye başladı. Bir taraftan Akhisar'da şarapçılık ile uğraşırken Bodrum aşığı oldukları için Bodrum'a yerleştiler. Bodrum Türkbükü'nde 2 bin 500 metrekare alan içine 600 metrekarelik bir villa yaptırarak hayatını burada sürdürmeye başladılar. 

Akın Öngör, Akhisar ile Bodrum arasında mekik dokudu. İki yıl önce Bodrum Türkbükü'ndeki villasını satışa çıkarmıştı. Duyduğumuza göre, duayen bankacı burası için bir ekspertiz çalışması yaptırmış. 11 milyon euroluk bir değer tespit edilmiş. 

Mülk iki yıldır satılamayınca Akın Öngör fiyatı 8.6 milyon euroya kadar...