13 / 05 / 2024

Akiş GYO sektör

Akiş GYO sektör

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş GYO Yapı Kredi Bankası'ndan 1 yıl süre ile kredi çekti...

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Akiş GYO BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'ndeki ilk GYO olacak!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alandaki bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne katıldı. 

Akiş GYO'nun AVM'lerinde ciro rekoru kırıldı!

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, 2021 yılı üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını yayınladı. 

Akiş GYO'nun aktif büyüklüğü 6,4 milyar TL oldu!

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO tarafından 2021 ilk yarıyıl finansal sonuçları duyuruldu. Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akiş GYO 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alanda bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı.

Akiş GYO, sermaye artırımından 44.8 milyon TL'lik fon elde etti!

Akiş GYO'nun çıkarılmış sermayesinin artırılması sonucunda elde edilen fonun kullanım yerlerine ilişkin olarak Denetim Komitesi tarafından hazırlanan raporu yayınlandı. 

Akiş GYO, 44.8 milyon TL'lik sermaye artırımı kaynaklı fon elde etti!

Akiş GYO'nun sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımına ilişkin raporu yayınlandı. Raporda, elde edilmesi öngörülen fon tutarı paylaşıldı.

Akiş GYO'dan yatırım atağı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı proje yatırımlarını hızlandırdı. Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, 2021 hedeflerini ve projelerini anlattı.

Akiş GYO'nun rüçhan hakkı tutarı 127.5 milyon TL oldu!

Akiş GYO çıkarılmış sermayesinin 805 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin 15 günlük yeni pay alma haklarının kullandırılması süreci tamamlandı. Yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan B grubu payların toplam nominal değeri ise 127 milyon 547 bin 289 TL oldu. 

Akiş GYO ve Ziraat Yatırım aracılık hizmeti sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO tarafından açıklanan bedelli sermaye artırımı süreciyla ilgili, Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık hizmeti sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

Akiş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akiş GYO'nun kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı ve Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8 nolu maddesinin tadiline ilişkin gerekli yasal izinlerin alınması amacı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan müracatı, SPK kararı ile onaylandı. 

SPK'dan, Akiş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımına onay!

SPK, Akiş GYO'nun 124 milyon 608 bin TL bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu ve Şeker Finansal Kiralama'nın 86 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı...

Akiş GYO sektör Haberi

Akiş GYO sektör

Akiş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Ticaret Kanunu'nun 390/4 maddesi uyarınca aşağıdaki kararı almışlardır:



* Şirketimizce gerçekleştirilmekte olan gayrimenkul alımlarının finansmanı için Yapı ve Kredi Bankası A.Ş'den 1 yıl 1 hafta vadeli USD 20.000.000 kredi kullanılmasına,


* Kredi kullanımı ile ilgili olarak Genel Kredi sözleşmesini imzalamak üzere (A) grubu imza yetkililerinden herhangi ikisine yetki verilmesine,


* Kredinin teminatı olarak gayrimenkul  ipoteği verilmesine,



Karar...