28 / 04 / 2024

Akiş GYO uşaklıgil apartmanı

Akiş GYO uşaklıgil apartmanı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin ilişkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Akiş ile Beymen Bağdat Caddesi'ni yeni bir kimliğe kavuşturacak!

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Uşaklıgil Apartmanı, Akiş GYO-Beymen işbirliğiyle yepyeni bir kimliğe kavuşacak. Uluslararası mimarı ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye’nin Eylül 2016’da açılmasını planlanıyor.

Akiş GYO Uşaklıgil Apartmanı'ndan bir gayrimenkul daha aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan yazılı bilgiye göre Akiş GYO Uşaklıgil Apartmanı' ndan 2 numaralı bağımsız bölüm olan gayrimenkulü aldı...

Akiş GYO Uşaklıgil Apartmanı'ndan gayrimenkul aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfromu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş GYO İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan Uşaklıgil Apartmanı'ndan gayrimenkul aldı...

Akiş GYO Bağdat Caddesi Uşaklıgil Apartmanı'ndan gayrimenkul aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağdat Caddesi Uşaklıgil Apartmanı' ndan gayrimenkul aldı...

Akiş GYO için ÇSY raporu yayımlandı!

Sustainable Fitch'in ÇSY raporunda Akiş GYO'nun; çevresel, sosyal ve yönetsel (ÇSY) uygulamaları mercek altına alındı. Ayrıca, şirketin sürdürülebilirlik ve sıfır karbon uygulamalarının en güçlü 2’nci seviyede olduğu aktarıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Akiş GYO'nun payları 5.3 milyar TL oldu!

Akiş GYO'nun bugüne kadar geri almış olduğu Akiş GYO paylarının nominal değeri 6.533.737 TL oldu. Bugün itibariyle şirketin iktisap ettiği kendi paylarının nominal değeri 5.331.099,408 TL olarak açıklandı. 

Akiş GYO payları 3.2 milyon TL'ye ulaştı!

Akiş GYO'nun geri alım programı kapsamında bugüne kadar geri almış olduğu Akiş GYO paylarının nominal değeri 4.473.431 TL'dir. Bugün itibariyle şirketin iktisap ettiği kendi paylarının nominal değeri 3.270.793,408 TL olarak açıklandı.

Akiş GYO paylarını geri aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bugüne kadar geri almış olduğu Akiş GYO paylarının nominal değeri 2.360.687 TL.

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunulmuş ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirildi.

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. ile yapılan elektrik enerjisi alımı işlemlerinin koşulları ve fiyat belirleme yöntemi açıklanarak, işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu belirlendi. 

Akiş GYO Uşaklıgil gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 parsele ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO ve HSBC Bank arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Akiş GYO'nun HSBC Bank PLC'den kullanmış olduğu 23 milyon 482 bin 759,66 USD anapara bakiyesi bulunan kredisi kapatıldı ve bankadan kullanılacak krediye ilişkin kredi sözleşmesi imzalandı.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Akiş GYO ve Yapı Kredi arasında 117.5 milyon TL'lik kredi sözleşmesi!

Akiş GYO'nun Yapı Kredi Bankası A.Ş.'den kullanmış olduğu toplam 117 milyon 516 bin 666 dolar ana para tutarlı kredileri için kredi sözleşmesi imzalanmasına karar verildi.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

Akiş GYO uşaklıgil apartmanı Haberi

Akiş GYO uşaklıgil apartmanı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Adınlatma Platformu'nda (KAP) Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 


Akiş GYO Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.


Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilşkin Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.


Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Değerleme raporu için