03 / 05 / 2024

Akkök Grubu yatırımları 2017

Akkök Grubu yatırımları 2017

3 milyar doları aşkın cirosuyla enerji, gayrimenkul ve kimya sektörlerinde faaliyet gösteren Akkök Grubu CEO’su Ahmet Dördüncü bu yıl en az 430 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özkök ve Erol Akdemir tarafından kuruldu.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Mitaş Endüstri yatırımlarını küresel ölçekte genişletecek!

Çelik yapıların tasarımı, imalatı, galvaniz kaplanması, boyanması, montajı ve taahhüdü gibi alanlarda hizmet sağlayan Mitaş Endüstri, dünyanın 5 kıtasında 135'ten fazla ülkeye ihracat yapıyor. Mitaş Endüstri, gelecek 5 yılda yatırımlarını küresel ölçekte genişletmeyi amaçlıyor...

Akkök Grubu yatırımları 2017 Haberi

Akkök Grubu yatırımları 2017


Akkök Grubu CEO’su Ahmet Dördüncü, 2016’da Türk iş dünyasının büyük bir dayanıklılık testinden geçtiğini belirtiyor ve ekliyor: Avrupa’dan Amerika’dan Türkiye’yi soranlara; 'Bunları siz yaşasaydınız, travmatik bir şekilde paralize olmuştunuz, bizse işimize devam ediyoruz. Bu yıl en az 430 milyon dolar yatırımımız var' diyorum. 



3 milyar doları aşkın cirosuyla enerji, gayrimenkul ve kimya sektörlerinde faaliyet gösteren Akkök Grubu, 2016’yı dolar bazında yüzde 4-5 büyümeyle tamamladı. Akkök Holding CEO’su Ahmet Dördüncü, Türk iş dünyasının geçen yıl büyük bir dayanıklılık testinden geçtiğini ve bunu başarıyla tamamladığını söylüyor. Dördüncü, “15 Temmuz’un ertesi günü bir şey olmamış gibi alışveriş merkezlerimizi açtık. Yatırımlara ara vermedik. Bu yıl 430 küsur milyon dolarlık yeni yatırımımız var” diye ekliyor. 


 2016 zor bir yıldı. Akkök Grubu nasıl geçirdi 2016’yı?


2016 çok türbülanslı...