02 / 05 / 2024

Akkök Holding gayrimenkul projeleri

Akkök Holding gayrimenkul projeleri

Akkök Holding CEO’su Ahmet Dördüncü: "2016 bittiğinde çok ciddi projelere karar vermiş, gaza basmış bir grup olacağız. Çünkü tartışmalar ne olursa olsun gayrimenkul sektöründe Türkiye’de daha alınacak çok yol var." dedi.

Gayrimenkul Türkiye'de büyümeye en yatkın sektörlerden biri!

Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, grubun gayrimenkul kimya ve enerji sektörlerinde önemli adımlar atmaya devam edeceğini söylüyor. Dördüncü bu sektörün Türkiye'nin büyümeye en yatkın ve fırsatlar içeren sektörleri olduğunu belirtiyor.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Akiş GYO'nun AVM'lerinde ciro rekoru kırıldı!

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, 2021 yılı üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını yayınladı. 

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul İhracat Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Bozdemir tarafından kuruldu.

Akiş GYO'nun aktif büyüklüğü 6,4 milyar TL oldu!

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO tarafından 2021 ilk yarıyıl finansal sonuçları duyuruldu. Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özkök ve Erol Akdemir tarafından kuruldu.

İsaac Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İsaac Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Adem Halak tarafından kuruldum. 

Asvizyon İnşaatçılık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asvizyon İnşaatçılık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Altundağ tarafından kuruldu.

Nobis Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobis Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Emre Güner tarafından kuruldu.

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Nhıgh Proje Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nhıgh Proje Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Hacıoğlu tarafından  kuruldu.

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Sajedı Alması, Pouya Mansourı ve Vahıd Sajedı ortaklığında kuruldu.

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Feruzen Kınacı, Nazan Yiğit ve Nihan Kınacı Karagöz ortaklığında kuruldu.

Akkök Holding gayrimenkul projeleri Haberi

Akkök Holding gayrimenkul projeleri

Akkök Holding CEO’su Ahmet Dördüncü’ye göre, enerji kredilerinde ödeme dönemi de geldiği için sektörün gözü kurlarda.


3 milyar doların üzerinde cirosuyla Akkök Holding, kamuoyu nezdinde daha çok Akmerkez gibi son tüketiciye dokunan gayrimenkul yatırımlarıyla tanınsa da portföylerinin yarısından fazlasını enerji oluşturuyor. 2008 krizine kadar olan dönemde yüksek büyümenin popüler yatırım alanı enerji, malum son yılların da dertli sektörü. Dillerde şikâyet hep ortak: Kârsızlık. Akkök Holding CEO’su Ahmet Dördüncü de tıkanmayı vurgulayarak, “Mahallede bir bakkal tutunca peş peşe diğerlerinin açılması ve sonra herkesin işlerinin kötüye gitmesi örneği enerjide de yaşanıyor” diyor. Dördüncü enerji sektörünün geleceğini ve Akkök Holding’in yeni yatırım planlarını anlattı:


-Hemen enerjiden başlayalım, herkesin derdi karsızlık. Ne olacak bu işin sonu?


Türkiye’de şöyle bir durum var: Mahalleye bir bakkal açılır, sokakta...