29 / 04 / 2024

Akmerkez ne ödülü aldı

Akmerkez ne ödülü aldı

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle, dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından MarCom Awards tarafından 6 platin ödüle layık görüldü.

En uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek! Hem özel hem kamu! Krediye erişimde yeni dönem resmen başlıyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan finansmana erişimde yaşanan sorunun giderilmesine yönelik yeni dönem başlıyor. Yeni düzenle birlikte en uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek, işte ayrıntılar...

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

1915 Çanakkale Köprüsü'ne 11 global finans ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, finansman yapısı ile de dünyada beğeni topladı. Proje dünyanın saygın kurumlarından 11 global finans ödülüne sahip oldu.

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

Murat Kurum yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak...

Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlatan Ödül İstanbul Esenyurt'ta daire teslimlerinin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.  Peki Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Akmerkez ne ödülü aldı Haberi

Akmerkez ne ödülü aldı

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle, dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından MarCom Awards tarafından 6 platin ödüle layık görüldü. Geçtiğimiz günlerde Toronto’da gerçekleştirilen Stevie Awards töreninden 3 ödülle dönen Akmerkez, MarCom Awards ile birlikte yıl içinde kazandığı ödül sayısını 13’e çıkardı

Akmerkez; her yıl 6 binden fazla projenin başvurduğu, AMCP (Association of Marketing and Communication Professionals – Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği) tarafından düzenlenen MarCom Awards’de 6 platin ödül kazanarak, uluslararası alanda kazandığı başarılara bir yenisini daha ekledi.

Akmerkez 2015 yeni yıl etkinliğiyle; ‘Media Response’, ‘Television Placement, Communication Program’, ‘Communications/ Public Relations Special Event’, ‘Marketing Promotion Campaign’ ve son olarak ‘Marketing / Promotion Campaign Special Event’ kategorilerinde toplam 6 platin ödülün sahibi oldu.

Dünyanın sayılı pazarlama ve iletişim programı olan...