19 / 05 / 2024

AKOMdan uyarı mı geldi

AKOMdan uyarı mı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre İstanbul'un Anadolu Yakasının şiddetli yağışın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKOM, yapılan tahminler doğrultusunda alarma geçerek bütün birimleri uyardı.

Ziraat Bankası'ndan son 15 gün uyarısı! Bunu yapan müşterilerin hesaplarına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Mayıs 2024 kampanyalarını resmi internet sitesi üzerinden açıklayan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 15 gün uyarısı geldi. İşte Ziraat Bankası Mayıs 2024 kampanyası ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 8 saat uyarısı! Bu işlemi yapanların hesaplarına tam 7 bin 500 TL para yatıracak!

Nisan 2024 kampanyaları ile dikkat çeken Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 8 saat uyarısı geldi. Ziraat Bankası bu işlemi yapanların hesaplarına 7 bin 500 TL yatıracak.

Gümüşe büyük talep! Gümüş yatırımcıları dikkat! Uzmanından 'kriz' uyarısı...

Modern elektrik sanayinin gelişmesi ve altın fiyatlarını yükselmesi ile gümüşe ilgi arttı. Gümüşte talep patlaması yaşanırken uzmanından 'kriz' uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı! Bu işlemi yapanlara tam 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı geldi. Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. 

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 14 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapana tam 7 bin 500 lira yatıracak

Türkiye'nin en en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 14 gün uyarısı geldi. Paylaşılan bilgilere göre hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 lira yatırılacak...

Yarısı bizden kampanyası için uzmanlar uyarıyor! Müteahhit seçimine dikkat edin!

İstanbul'da kentsel dönüşümün önündeki finansman sorununu çözmek için hazırlanan yarısı bizden kampanyasında uzmanlar müteahhit seçimi konusunda vatandaşları uyarıyor.

Japonya'daki deprem uyarı sistemi Türkiye'de uygulanır mı? 

Japonya'da 7,6'lık depremde 50'den fazla bina yıkıldı. Meydana gelen depremde en az 48 kişi hayatını kaybetti. Japonya'da deprem uyarı sistemi ile önceden gelen bildirim sayesinde Japonya halkı depreme karşı hemen önlemini alıyor. Peki bu sistem Türkiye'de uygulanır mı?

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

Ticaret Bakanlığından tüketicilere kritik uyarı: Efsane Kasım indirimlerine dikkat edilmeli!

Ticaret Bakanlığı, özellikle Kasım ayı ile beraber yoğun bir şekilde internet ve mobil uygulama üzerinden yapılan indirim kampanyalarında tüketicilerin mağdur olmaması için uyarılarda bulundu. 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Milyonlara kentsel dönüşüm uyarısı! Sağlam konutunuzu kentsel dönüşümde kaybetmeyin!

Milyonlarca vatandaş sağlam konutunu kentsel dönüşümde kaybedebilir. Kentsel dönüşümü hızlandırmak amacıyla TBMM’ye gönderilen ve 2.5 saat gibi kısa bir sürede komisyondan geçen kanun teklifiyle, vatandaşa sağlam konut ve işyerini kaybedebileceği uyarısı yapıldı.

İslam Memiş son dakika uyardı! Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın rekor kırmaya devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılında beklediği ekonomik süreçleri anlattı. Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı geldi. İşte son dakika detayları...

Tüm çalışanlara son dakika uyarısı geldi! Bunu yapmayan tam 25 bin TL zarar edecek!

Tüm çalışanlara bir son dakika uyarısı geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bunu yapmayan tam tamına 25 bin TL zarar edecek... Acil bakın...

AKOMdan uyarı mı geldi Haberi

AKOMdan uyarı mı geldi

Gök gürültülü sağanak yağmur öncesinde kısa süreli dolu yağışı da beklenirken, yağmurun bir saate kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. Yağışların dere yataklarına yakın yerleşim yerleri ile kod seviyesinin altında kalan alt geçitler, bodrum-giriş katları gibi kritik noktalarda etkili olacağından tedbir  alınması gerekmektedir. Metrekareye 40 kg. yağış düşeceği öngörülüyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKOM,  yapılan tahminler doğrultusunda  alarma geçerek bütün birimleri uyardı. İtfaiye Anadolu Bölgesi'nde 28 Grup Amirliği'nde 179 araç 379 personel, İSKİ 120 Personel 76 araç, Yol Bakım ve  Onarım Müdürlüğü,  94 personel 55 araç ile olumsuzluklara  karşı hazır bekletiliyor. 


Meteorolojinin tahminlerine göre  yağışlar, Şile, Kartal, Maltepe, Kadıköy, Beykoz, Üsküdar, Ümraniye bölgelerinde etkili olacak. Yağışın öğleden sonra Avrupa Yakasına da geçebileceği...