05 / 05 / 2024

AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu

AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu

AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, meclis toplantısında Türkiye ve Türkmenistan arasındaki ticaret, eğitim, kültür, enerji, inşaat ve ulaştırma alanlarındaki ortaklıklarına değindi..

AKP’li isimden memurları kızdıran ‘maaş’ açıklaması

AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in memur maaşlarına yönelik yaptığı açıklama büyük tepki topladı.

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul'un iptali için çağrı!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin iptali için çağrı yaptı...

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

Ordu'da belediyeye ait otel yıkıldı iddiası! 

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, kentte belediyeye ait otelin yıkılarak arazinin imara açıldığını öne sürdü.

Hülya Nergis: 20 yıl öncesiyle kıyaslandığında ev sahibi olmak kolaylaştı!

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti. Nergis, yeni bir açıklamada bulundu.

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Fatih'te çeşmenin yerine apartman yapılmış!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın, kitabesine babası Ahmet Zeki Çamlı'nın adını eklediği tarihi I. Mahmud Çeşmesi'ne ilişkin yeni belgeler paylaştı. 

İzmir'deki Kültürpark için millet bahçesi önerisi!

İzmir’in simgelerinden ve Türkiye’nin iktisat tarihinde önemli bir sembol olan Kültürpark için AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ‘millet bahçesi’ olsun önerisi yaptı. AKP’li vekilin teklifi, CHP’li vekillerin ve çevre aktivistlerinin tepkisine neden oldu. 

Ordu Büyükşehir'den 'Belde Evleri'yle ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milletvekili Ergün Taşcı'ya akıbetini sorduğu Ordu'daki binayla ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'den açıklama geldi.

Şenel Yediyıldız: Şehir hastaneleri Türkiye’yi zirveye taşıdı!

Türkiye’nin sağlık sektöründe yaşadığı gelişmeler ile ilgili konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde en kolay, en ucuz ve en mükemmel hizmeti veren ülke olduğunu ifade etti...

AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Haberi

AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu



AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, meclis toplantısında Türkiye ve Türkmenistan arasındaki ticaret, eğitim, kültür, enerji, inşaat ve ulaştırma alanlarındaki ortaklıklarına değindi. 


Yatırımların Türkiye ve Türkmenistan için olduğu kadar, bölge için de büyük önem arz ettiğini dile getiren Gündoğdu, Türk müteahhit firmalarının Türkmenistan'da gerçekleştirdikleri başarılı projelerle ülkenin kalkınmasına önemli katkı sağladığını söyledi. 


Gündoğdu konuşmasında "Türk müteahhitlerinin Orta Asya'da en çok proje üstlendiği ve gerçekleştirdiği ülke Türkmenistan'dır. Türkmen devleti ve inşaat sektörü Türk firmalarına büyük itimat duymaktadır. Öyle ki ülkemizden giden müteahhitlerin Türkmenistan'da üstlendiği projelerin toplam değeri 47 milyar dolardır. İki ülke arasındaki ticari ilişkilerin büyüklüğü ise 50 milyar dolara ulaşmıştır.

İlahî bir kader olan medeniyet ortaklığımız, çağın gerektirdiği koşullar doğrultusunda, diğer alanlarda da sürmektedir. Bu ortaklıklarımız hem Türkiye'ye hem de Türkmenistan'a büyük...