05 / 05 / 2024

akp samsun milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan

akp samsun milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan

Mimar Çiğdem Karaaslan, AKP Samsun Milletvekili Adayı oldu. Peki, Çiğdem Karaaslan kimdir? Çiğdem Karaaslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Çiğdem Karaaslan..

Erhan Usta'dan flaş öneri: Rant vergisi mutlaka çıkarılmalı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Meclis'te yaptığı açıklamasında önemli bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Erhan Usta'nın o açıklaması...

Çalışan emekliye 5 bin lira ödeme düzenlemesinden 4,7 milyon kişi yararlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş yaptığı açıklamada çalışan emeklilere bir kereye mahsus olacak şekilde 5 bin lira ödenmesine yönelik düzenlemeden, 4 milyon 688 bin 945 kişinin faydalanacağını kaydetti.

Tasfiye halindeki tasarruf finansman şirketlerinin akıbeti TBMM gündeminde! 

Tasfiye halindeki tasarruf finansman şirketleri hakkında yürütülen çalışmalar Meclis gündemine taşındı. İyi Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, konuyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

AKP’li isimden memurları kızdıran ‘maaş’ açıklaması

AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in memur maaşlarına yönelik yaptığı açıklama büyük tepki topladı.

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Hülya Nergis: 20 yıl öncesiyle kıyaslandığında ev sahibi olmak kolaylaştı!

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti. Nergis, yeni bir açıklamada bulundu.

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Fatih'te çeşmenin yerine apartman yapılmış!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın, kitabesine babası Ahmet Zeki Çamlı'nın adını eklediği tarihi I. Mahmud Çeşmesi'ne ilişkin yeni belgeler paylaştı. 

İzmir'deki Kültürpark için millet bahçesi önerisi!

İzmir’in simgelerinden ve Türkiye’nin iktisat tarihinde önemli bir sembol olan Kültürpark için AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ‘millet bahçesi’ olsun önerisi yaptı. AKP’li vekilin teklifi, CHP’li vekillerin ve çevre aktivistlerinin tepkisine neden oldu. 

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Samsun'daki Yalı Kafe Millet Kıraathanesi olacak!

Samsun'da İller Bankasına ait olan fakat senelerdir ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, satışa çıkarıldı. Kısa bir süre sonra Yalı Kafe AKP'li Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi.

akp samsun milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan Haberi

akp samsun milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan

Çiğdem Karaaslan kimdir?

Mimar Çiğdem Karaaslan İstanbul'da doğdu. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı bölümünü, yüksek şeref öğrencisi ve bölüm 3’üncüsü olarak bitirdi.


Ankara Üniversitesi ‘nde yüksek lisansını tamamladı. Halen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Politikalar Bölümünde doktorasına devam etmektedir. Aynı zamanda ortağı olduğu Kentsel Tasarım ve Mimarlık firmasında yönetici olarak çalışmaktadır.


AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yapmış olan Karaaslan, AK Parti 2. , 3. ve 4.Olağan kongrelerinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir. Ayrıca Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığında birim başkan yardımcılığı görevine devam etmektedir.


İyi derecede İngilizce bilmektedir, evlidir, iki çocuk...