25 / 08 / 2024

akp sancaktepe belediye başkan adayı Fazlı Kılıç

akp sancaktepe belediye başkan adayı Fazlı Kılıç

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sancaktepe İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor...

Sancaktepe’deki 23 dönümlük arazide imar krizi: İtiraz İBB Meclisi'nde reddedildi!

İSKİ’nin Sancaktepe’deki Ortadağ Tepesi Parkı’nın etrafında yer alan yaklaşık 23 dönümlük arazinin imar planlarına, Ömerli Barajı’nın koruma havzasında nüfus yoğunluğunu artacağına vurgu yaparak yaptığı itiraz, AKP-MHP grubunun oyları ile reddedildi.

Sancaktepe Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe'de yer alan Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri'ni 10 yıllığına kiraya verecek.

Sancaktepe Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe Paşaköy'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Akpınar Mahallesi, 8931 ada, 2 parselin bir kısmı ile kadastral yol niteliğinde olan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul'da konut imarlı arsa satılıyor! Belediyeden Eylül fırsatı geldi! 

Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Samandıra'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! İlçede 3 bin 12 riskli bina var

İstanbul Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için her binanın MR'ı çekildi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü kentsel dönüşüm çalışmalarının 6 bölgede devam ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Sancaktepe'de 9 bina ile 4 arsa satılıyor! Taksit fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ili Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ili, Yenidoğan, Abdurrahmangazi, Paşaköy ve Samandıra Mahallelerinde yer alan bina ve arsaları taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da taksitle satılık arsa ve bina fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan 1 adet arsa ile 1 adet binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Akpınar Mahallesi 8274 Ada 2, 3, 4, 5 ve 6 nolu Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi, 157 Ada Park Parselin Belediye Hizmet Alanı olarak Planlanmasına Yönelik 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Sancaktepe'de 93 vatandaş tapusuna kavuştu!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, tapusuna kavuşma hayali kuran 93 vatandaşın tapusunu Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen törende teslim etti.

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

akp sancaktepe belediye başkan adayı Fazlı Kılıç Haberi

akp sancaktepe belediye başkan adayı Fazlı Kılıç

Fazlı Kılıç kimdir?

Fazlı Kılıç, 1958 Erzincan doğumludur. 1960 yılından beri Kağıthane'de ikamet etmektedir. İlk ve orta tahsilini Kağıthane'de tamamlamıştır. Fazlı Kılıç bugün, Kağıthane Belediye Başkanı.

Beyoğlu Ticaret Lisesini ve İstanbul İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesini bitirmiştir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde muhasebe denetim uzmanlığı programını tamamlamıştır. 

Yaklaşık 20 senedir Kağıthane'de siyaset yapan Kılıç, bu süre içerisinde siyasi partilerin bünyesinde mahalle teşkilatından, il yönetimine kadar değişik kademelerde çeşitli görevlerde bulunmuştur.

İl Genel Meclisi Üyeliği grup başkanlığı yapmıştır. Ak Parti kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Kılıç, 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilerek göreve başladı.

Fazlı Kılıç'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sancaktepe İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor.

Fazlı Kılıç, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Fazlı Kılıç kentsel dönüşüm faaliyetleri:

Kaçak...