03 / 05 / 2024

akpınar bursa dönüşüm

akpınar bursa dönüşüm

Bursa Akpınar Mahallesi için daha öncede adım atılan kentsel dönüşüm projesinde imzalar atılmaya başlandı. Projede anlaşmaya varılıyor.

Bursa’da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz: Hedef 10 bin yeni konut!

Depreme karşı dirençli şehir hedefiyle Bursa’da adeta bir kentsel dönüşüm hamlesi başlatan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karapınar kentsel dönüşümünde de 1. etap inşaatını başlattı.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Mustafa Demir'den Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde başlatılan dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İmamoğlu'nun o açıklaması...

AK Parti İstanbul İl Yönetimi'nden Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Geçtiğimiz gün KİPTAŞ ve İBB tarafından hayata geçirilen Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni gerçekleşmişti. Yüzde 100 uzlaşma sağlanan proje için AK Parti İstanbul yönetiminden açıklama geldi.

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde temel atma töreni gerçekleşti. Temel atma törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. 

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilen Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. Projede yakın zaman içerisinde temel atma işlemi yapılacak. 

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Eyüpsultan Yeşilpınar'da başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmiyor. Peki KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Projede hangi alanlar olacak? 

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları tamamlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt kısa zaman içerisinde temel atma işleminin gerçekleşeceğini dile getirdi.

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde sevindiren haber!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, bir süredir gerginliklere neden olan Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde hak sahiplerinin tamamıyla uzlaşma sağlandığını dile getirdi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

akpınar bursa dönüşüm Haberi

akpınar bursa dönüşüm

Bursa'nın en değerli bölgeleri arasında yer alan Akpınar Mahallesi için daha önce birçok firma ile kentsel dönüşüm için masaya oturulmuş fakat anlaşmaya bir türlü varılamamıştı. Vatandaşlar tarafından kurulan Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Demeği ile masaya oturan Ergünkent İnşaat firması, anlaşma imzalamıştı. Anlaşmaların ardından kentsel dönüşüm projeleri için harekete geçen firma, vatandaşlar ile birebir görüşme sağlayacağı Akpınar Kentsel Dönüşüm Ofisini geçtiğimiz günlerde hizmete açmıştı. Vatandaşların istekleri doğrultusunda projelerin hazırlanacağı kentsel dönüşüm projesinde imzalar atılmaya başlandı.


SÖZ SAHİBİ VATANDAŞ 

Şirketin Yönetim Kurulu Başkam Emin Adanur, "Biz her zaman bu sürecin içerisindeydik Sabırsızlıkla bugünü bekliyorduk Akpınar projemiz 2011 yılında başladı. Şuan tamamen hazır halde bulunuyoruz. Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiriyoruz. Burada kim olursa olsun, Büyükşehir, TOKİ veya inşaat firmaları dâhil...